返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 09:00 PM 發表

虽然Berbetov已经俾咗几次"失望"大家,
但我对佢依然好有信心,
况且佢仲係踢曼联D咁强大嘅球会,
相信一切只净返时间问题。。。。

至于Nasri我觉得应该会买,
但同时因为我有Denilson,
可能呢次要取舍其一,
通常我唔会买两位 ...
berbatov回来了,你们一定要买。。。。。
nasri物有所值,值得投资
原帖由 wlt1110 於 2008-10-2 10:02 PM 發表

berbatov回来了,你们一定要买。。。。。
nasri物有所值,值得投资
哈哈。。。如果各位WEEK7都买呢几位球员,
咁成绩出嚟可能大家都同分。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 10:49 PM 發表

哈哈。。。如果各位WEEK7都买呢几位球员,
咁成绩出嚟可能大家都同分。。。
啊哈,我就偏偏要跟大家不同
原帖由 wlt1110 於 2008-10-3 12:15 AM 發表

啊哈,我就偏偏要跟大家不同
wlt heng!! u so confident wor!! this week u be captain??

hehe
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 joshlier 於 2008-10-3 10:39 AM 發表

wlt heng!! u so confident wor!! this week u be captain??

hehe
WLT兄已经係 队长 啦。。。
如果可以尽量避免更换 教练 或 队长!
因为搞到我要从新更换 得分 X倍数!
但如果觉得真係有需要,
都冇任欢迎!
仲没念到边果球员值得买。。。

虽话依果过果。。。但是边有甘多钱啊!!!
原帖由 steve86 於 2008-10-3 11:46 PM 發表
仲没念到边果球员值得买。。。

虽话依果过果。。。但是边有甘多钱啊!!!
哈哈。。。steve兄之前投资侅 Torres & Gerrard 身上应该有赚。
依家我觉得係时候投资侅曼联球员身上!
我买了两个前Tottenham球员--->KEANE N BERBATOV

希望他们俩带给我好运啦!!!

原帖由 可爱 於 2008-10-4 12:41 AM 發表
我买了两个前Tottenham球员--->KEANE N BERBATOV

希望他们俩带给我好运啦!!!
嘻嘻。。。两位都啱啱侅欧洲赛事入波,
而且表现出色 相信应该会受到重用。
原帖由 joshlier 於 2008-10-3 10:39 AM 發表

hehe
给多一次机会,一定可以的
原帖由 wlt1110 於 2008-10-4 05:18 PM 發表

给多一次机会,一定可以的
哈哈!wlt兄换咗9位球员!
睇嚟呢次志在必得。。。。祝你好运啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-4 07:48 PM 發表

哈哈!wlt兄换咗9位球员!
睇嚟呢次志在必得。。。。祝你好运啦。。
哈哈,这一次我的战略算成功一半,西布朗一球小胜兼clean sheet以及前锋进球
希望其他球员争气,可惜wigan输球兼zaki黄卡
原帖由 wlt1110 於 2008-10-5 12:10 AM 發表

哈哈,这一次我的战略算成功一半,西布朗一球小胜兼clean sheet以及前锋进球
希望其他球员争气,可惜wigan输球兼zaki黄卡
西布朗 --> Clean Sheet!
之前真係几难想象到。。。。
都係你够高见。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-5 02:43 AM 發表

西布朗 --> Clean Sheet!
之前真係几难想象到。。。。
都係你够高见。
哈哈,都说了西布朗 主场了得
原帖由 wlt1110 於 2008-10-5 02:45 AM 發表

哈哈,都说了西布朗 主场了得
咁下一轮要注意下 西布朗 主场表现!