返回列表 回復 發帖
原帖由 totorabbit 於 2007-7-5 07:40 AM 發表。

未有兵点打
你两位軍師仲唔招兵買馬出去打
帯埋公主出去打
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:37 AM 發表。

我用尼部電腦要排隊架!
我book左12點後、因為D人訓覺!
点解吳早啲出聲 我比咗手堤電腦人 係sony離架

原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:43 AM 發表。
仲有金元帥去左日本見老婆!
你有知 佢講你聽呀!
原帖由 h2o 於 2007-7-5 07:43 AM 發表。
HAHAHA
今晚我都係等D人訓哂先上黎架
同是天涯等電腦人
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-7-5 07:44 AM 發表。

你两位軍師仲唔招兵買馬出去打
帯埋公主出去打
d 錢係幫主個到 我攞吳到錢去買

回復第 454 帖由 lux1261 所發的帖子

GIVE ME FIVE
原帖由 totorabbit 於 2007-7-5 07:47 AM 發表。

你有知 佢講你聽呀!
第二曰拿!唔出現!唔係去見老婆、
唔通比敵方、、、、、?:ono
好啦咁多位~
要訓囉! 就黎2點鐘...要訓囉
遲D再吹過 早抖:sleeps:
原帖由 totorabbit 於 2007-7-5 07:45 AM 發表。

点解吳早啲出聲 我比咗手堤電腦人 係sony離架
做你朋友真好一出手就一部Sony   人地呀!
原帖由 h2o 於 2007-7-5 07:55 AM 發表。
好啦咁多位~
你訓。。。 你係咪想。。。。。。

算啦。。。:019: 88
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:52 AM 發表。

第二曰拿!唔出現!唔係去見老婆、
唔通比敵方、、、、、?:ono
琴日仲見佢係到 可能去咗買兵器and炸彈
原帖由 h2o 於 2007-7-5 07:55 AM 發表。
好啦咁多位~
早抖水哥:ono
好啦咁多位~
88 水哥哥   :mad: :mad:
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 07:57 AM 發表。

做你朋友真好一出手就一部Sony   人地呀!
咁我地吳算朋友咩 :ono
冇相既。。。。。。。:ono