返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@* n+ P; U  q+ }
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
- P0 K" b% s: |: D/ ^tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
! U+ P! W2 r: `4 O
黑色真係好型@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& M6 Z& c4 e# v1 j  H  `* v8 I8 W
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
- ?7 a+ y0 h% F! [; ]1 a好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b$ x" u$ u7 `5 D# q0 ^
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
% \% K9 C$ V, ]tvb now,tvbnow,bttvbthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
+ F1 N; }2 ^$ C2 cwww3.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨www3.tvboxnow.com7 c$ k6 d6 @$ _
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
# d6 v( x0 V* u! M* G& |6 m1 ptvb now,tvbnow,bttvb我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...; w& t. P% q2 s' @$ U3 r8 N7 L
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
3 ]- J9 g' l. }我就鍾意one多d(所以訂左one)6 ?& O* a2 [. `6 V; M
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
www3.tvboxnow.com$ L% z# v% w" P: `# b4 j
我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb* J3 A: E# M2 }: }
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價www3.tvboxnow.com2 K! F/ s( q) I) F* m' _
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
/ T3 f" Z8 B' q+ T' }3 a
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
1 B1 K  l- ~# @3 W$ I1 N% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我覺得one影相靚d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* v% u" D5 M6 Y% D! ?2 h; Q$ w
我就鍾意one多d(所以訂左one)
7 Z: `: x8 ^$ w9 D* ?s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
9 Z0 A, g, Z; J- H' A公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
+ w( z9 t5 j0 I5 {& B9 u但S4好似都多左好多新功能..?
' F7 r  A3 |7 wtvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵% ]4 ~: g" d- R! ~7 F
同埋我覺得one影相靚d  {; J8 ^+ Z+ b! r
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
6 Q7 m8 f; w' ]% T: @2 ?5 n如果講像素既話唔係S4高D咩
) }' R9 I+ g7 p* m" B但S4好似都多左好多新功能..?4 {6 c( J$ H  ^0 v
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
8 F7 p7 m* ~  h& o* P/ s( E1 C: q/ r公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www3.tvboxnow.com' V1 ]8 H; U$ i0 V8 d2 _9 [6 O
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
, k. W" A# I( N$ ]- \" m7 d1 f* l如果講像素既話唔係S4高D咩tvb now,tvbnow,bttvb$ j2 @# D8 H0 d9 Y! `8 l* ?! ^
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
( u1 |& A* y% W3 K: |
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 {6 Q7 M' |5 q  j3 A3 i
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
% j' m% j( @2 {
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb0 D1 d' n; V; o3 @
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. M) @. R! m3 P- R9 @6 A
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 [7 T4 M) E2 w
如果係咁咁真係唔洗考慮....