返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1公仔箱論壇# k. B  B+ P7 y' M4 x" g# z2 l: D- l
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1公仔箱論壇0 B! M0 y% ^) d1 g, Y, y$ [( V5 T  B& G7 D
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
8 i9 h3 t; s, V2 D$ N5 U; P* o  }沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
www3.tvboxnow.com* d9 F$ i" s# a. n
下, 咁搵笨
5 @: o9 \2 a% F4 }$ \不過佢3g同4g係咪同時出先?
* t9 [' @0 `( b' O) [$ Z8 W公仔箱論壇下, 咁搵笨
9 d- n8 b7 l; B4 ]5 a4 W: j% j不過佢3g同4g係咪同時出先?
$ Y8 ]) U; o6 m( ^4 i# w* ^tvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
- A: @: W0 L, Z! N8 X, H9 ^
唔係呀, 4G版聽講會再遲D$ T) H- Z/ r- D1 |2 F
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+# c/ A6 M3 J, V1 i: G4 Z3 E
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
& Q* _, z; k1 {; q2 P- f+ p+ w# u依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 r! ^3 y, B  L- J  M& @
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 C4 y0 Y: ^( E+ x$ Y) x
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
5 U4 y/ L/ h7 n6 G0 O公仔箱論壇下..乜咁樣架
+ `* N2 {& s0 l  N2 q) `www3.tvboxnow.comS4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: c' {8 j7 u) H" s
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快dwww3.tvboxnow.com, P2 U. w" w0 o6 T3 _  K! D
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
" u8 I. m& P/ \& l
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
( y9 j7 l2 O' ^
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢" y3 S+ m/ i2 `; j% J& P+ q( b
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
9 k( f8 n. E& S. |7 h
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d公仔箱論壇( r+ P  d. V3 }# m7 T3 c
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
# z5 a- m+ O3 c* a4 nagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 , J) Y+ G) l; p# d
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
: |: I1 H4 o5 ?3 X( T8 z6 J$ ctvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
! s: A6 X0 M3 B7 C6 D) s. ztvb now,tvbnow,bttvb係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題tvb now,tvbnow,bttvb5 Y/ D- V5 V& z
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
( J0 Y; k, ~4 z' [+ e& Dtvb now,tvbnow,bttvbagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
# c/ q; V0 Q0 g  ubombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
) T% j6 K. Y# P) C係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
% ^9 M3 I; f7 G# M  w2 ]+ R9 }. [tvb now,tvbnow,bttvb不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁