返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
7 X) r6 u- z* I5 K9 C# Z7 C布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
) J( K7 R5 N( g# w  E真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ e8 Q3 v$ l9 ~; ^
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
: \* J% _9 V3 B2 Z
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 @' Z, N- T% r6 O$ f
点解samsung的设计师没啥新创意的?0 z! L8 l* G+ o( Y4 J7 g3 V( y
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
0 r0 S% H6 r; U# [, T1 n* wwww3.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@
1 c% M7 E4 ^5 P3 k9 `公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
www3.tvboxnow.com6 h( M9 [, a6 L+ Z6 ?
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑..." b6 E7 r+ U* m: y5 e. C$ K& K
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚dtvb now,tvbnow,bttvb4 O  K+ l3 U; O$ Q% M8 Y: m7 Z
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
1 O2 q1 J5 E5 B0 a( A% oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
6 \; [: q2 ^; t1 Y. ^/ Vtvb now,tvbnow,bttvb部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
" p: k6 w  u$ g4 Etvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
" |/ P$ _# A5 |tvb now,tvbnow,bttvbme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
% `0 y1 Q+ b' {( ]$ [公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右* f4 T/ \+ r5 u
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. a" Z6 x0 K0 p
下點解得返8gb? d app冇得del咩
公仔箱論壇3 d. r/ b3 R$ ?- l
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
/ D+ W3 w5 l6 t0 y, u( K. E+ L$ S公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
, t1 d3 c3 w5 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; F/ Z, l; C* v& @# N0 h" @8 E
下點解得返8gb? d app冇得del咩
0 \* P, w: h# N+ j0 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
公仔箱論壇. e$ T8 R" c) a/ ~  j8 W0 }
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快