返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
2 `3 Q3 ^8 z+ bkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
2 k& a" h  O* o8 B; R( N3 S" k- |: r
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
- O3 {, ~% Z2 v$ j0 s3 \5 b6 |鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
% v7 M0 W( _$ E! q- i7 ?我睇過廣告好似話係叫htc sense?
4 d$ T1 U) T/ _, ~. Y4 y1 Ewww3.tvboxnow.com不過htc邊部好?
tvb now,tvbnow,bttvb: z3 M) l6 F9 \& N/ ]
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
6 U9 k( {% H2 B7 T不過htc邊部好?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% t) ^* _' ~# o& G7 z* [
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ~$ L8 \; @2 A! k$ c+ Z7 w1 g  F
係呀
: O( o0 w% _( _- F) g( ^8 T公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
3 ]$ [) p( R6 Y+ {+ v6 {2 X- {tvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
; n+ P4 v( [3 n, c4 ~1 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 }/ p2 h5 S5 E/ F  R
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
! V' z2 W2 i' F6 V【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
; w2 N6 `2 L7 ]; Y$ k  B- J# {公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
9 H9 ?2 W7 b+ N2 t我E+都用緊NEW ONE, 真係好正+ M! ?5 M; R) q
不過香港都有蝴蝶咩???
公仔箱論壇0 K0 T  d7 `8 w% M7 R
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
4 r; @* L* B% [1 L3 h" {7 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???公仔箱論壇+ B" o1 M( k" E. t: w1 d
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
; w" Z3 Z: Z; g& }2 E有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
公仔箱論壇% ^1 A% Y; O9 R( f) e. g
係呀公仔箱論壇8 t1 ?+ m5 P1 v( v" H! e% z
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvb now,tvbnow,bttvb9 a1 J( h5 o, y$ }
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
3 j/ [& s! @0 w9 `/ \7 G- o+ u公仔箱論壇個個都話one@@
1 b# q2 K9 ?: o( p, P2 m我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
- x3 w  h& O1 J% F4 g; B# N5 k) Ztvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。6 w: q0 R. J% M0 Z/ K4 I9 |+ J( Y% \
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
' P. k( c; ^- b! C) j+ G2 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
- i6 f5 x: t# j, M4 o# t
個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb1 N: b; h3 w; x  b7 p7 e9 o4 n
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?3 q; B4 y4 e9 X7 a; Z% P7 N# T
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
2 B. _* o+ A+ P6 g, iwww3.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇: Y- l5 z* @/ L, r& _' F# v
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
& P3 P" F8 n& K) Gtvb now,tvbnow,bttvb特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
5 t* d1 M/ f" e我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇# }8 M$ c; G9 G
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
, a: l( H& P6 Y# ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
- c/ z# q# [! J5 n  W
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
. M# Q& W. X6 E0 N! atvb now,tvbnow,bttvb例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag