返回列表 回復 發帖
YAKUBu入波。。。。Tim Cahill助攻!
上半场,
STOKE 0-1 EVERTON
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 09:35 PM 發表
YAKUBu入波。。。。Tim Cahill助攻!
上半场,
STOKE 0-1 EVERTON

我卖左yakubu.....
原帖由 steve86 於 2008-9-15 12:16 AM 發表

我卖左yakubu.....
YAKUBU都唔係好高分,
得個10分左右,
但我Surprise教练放Tim Cahill落场,
因为之前仲以为佢受伤,
估计Tim Cahill必定超过10分以上。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 01:13 PM 發表

YAKUBU都唔係好高分,
得個10分左右,
但我Surprise教练放Tim Cahill落场,
因为之前仲以为佢受伤,
估计Tim Cahill必定超过10分以上。
下一轮买cahil
对5住。。。
最近5是很多时间慢慢研究球员。。。
所以分数很低。。。
连累你地。。。
过多一排。。。等我settle其他野先。。。

上一期我有很多钱下。。。但是5知边果好。。。
某时间认真睇!!

原帖由 steve86 於 2008-9-15 10:08 PM 發表
对5住。。。
所以分数很低。。。
连累你地。。。

某时间认真睇!! ...
哈哈。。。steve兄唔驶担心,
我哋冇状态时devin兄,wood就有状态,
大家分工合作,可以Cover返其他组员。。
38场联赛属于长跑,
必定有机会攞冠军!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 01:24 PM 發表

下一轮买cahil
Cahill=13.71都算几低!
要买就要快手啦。。。。
原帖由 steve86 於 2008-9-15 22:08 發表
对5住。。。
所以分数很低。。。
连累你地。。。

某时间认真睇!! ...
steve兄我今期都是好運。。我的兩個前鋒都有進球。。
但說真我的分數都是取75分很底。。大家要繼續努力。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 23:02 發表

哈哈。。。steve兄唔驶担心,
我哋冇状态时devin兄,wood就有状态,
大家分工合作,可以Cover返其他组员。。
38场联赛属于长跑,
必定有机会攞冠军! ...
jackson兄我的不是状态。。是好運。。 哈哈
我從開始都不是你們的對手。。你們太強喔。。
但你們都願意讓我跟你們同一隊。。太感動喔。。
我要繼續努力增取高分。。

原帖由 woodstock1221 於 2008-9-15 11:50 PM 發表

steve兄我今期都是好運。。我的兩個前鋒都有進球。。
但說真我的分數都是取75分很底。。大家要繼續努力。。
哈哈!wood兄,
你有75分已经係我哋呢组得分最高一位!
由WEEK1开始  已经有非常明显嘅进步。
大家继续努力,继续加油!
相信好快就有成绩出现。
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-16 12:03 AM 發表

我要繼續努力增取高分。。 ...
哈哈。。。就算全部都係高手都未必一定可以攞冠军,
因为买好球员都未必可以得到高分,
就连果20位英超教练都唔知自己嘅球员可以有乜表现,
大家都係估估下啦。。。
另外,最后一场联赛-->热刺 1-2 威拉 已经踢嗮,
小第今晚会UPdate排行榜,
最迟听日大家就可以知道自己嘅最新排位以及组合得分。
请大家耐心等候成绩出炉啦。。。

暂时有一位会员[x-man]获得超过100分,
其实呢位会员係我极力邀请佢参加FANTASY英超,
而都係我嘅老友,但因为平时好少时间上网,
所以就好少上来呢度,
每星期我同佢都会详细咁讨论边位球员值得一买,
侅度要恭喜嗮佢。。。。
另外总积分方面, 大家所熟悉嘅Feimiao0兄(肥猫)
已经遥遥领先其他对手,
我估计下星期最后机会挑战佢嘅应该係CANZ85华仔!
而其他会员就要希望佢哋可以进入"底潮"。
咁 我哋就有机会追上喇!
最后 英超38场联赛已经进行10%,
所以我绝对相信净返果90%必定仲有奇迹出现!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-16 09:42 AM 發表
另外,最后一场联赛-->热刺 1-2 威拉 已经踢嗮,
小第今晚会UPdate排行榜,
最迟听日大家就可以知道自己嘅最新排位以及组合得分。
请大家耐心等候成绩出炉啦。。。

暂时有一位会员[x-man]获得超过100分,
其实呢位会员係我极力邀 ...
虽然这星期的总分,我排第四位,但是和第一的feimiao差距都有55分那么多。。。
尤其是feimiao的每期分数没有很大的起和落,好难追。。。
除非像jackson兄说的,如果第一二位有低潮才能追到了。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 11:07 PM 發表

Cahill=13.71都算几低!
要买就要快手啦。。。。
我一看到cahil有表现就9。28买左他
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-16 12:03 AM 發表

我要繼續努力增取高分。。 ...
哈哈,

woods兄开始发威咯

大家一起继续努力。

《TVB NOW》梦幻足球 一定掂啊