返回列表 回復 發帖
全部人都开始发力追。。。。我都不可以放弃
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-16 09:42 AM 發表
另外,最后一场联赛-->热刺 1-2 威拉 已经踢嗮,
小第今晚会UPdate排行榜,
最迟听日大家就可以知道自己嘅最新排位以及组合得分。
请大家耐心等候成绩出炉啦。。。

暂时有一位会员[x-man]获得超过100分,
其实呢位会员係我极力邀 ...
尽量,尽力,尽心。。。。
大家一起加油吧。。。只要有信心+毅力。。什么事都可以发生。。
少分的朋友们也别放弃。。以前我和朋友玩时,我的朋友少玩两个WEEK,最后他也能追上我们的步伐。。。
你们也绝对可以。。。加油 ...

原帖由 canz85 於 2008-9-16 11:18 PM 發表

尽量,尽力,尽心。。。。
大家一起加油吧。。。只要有信心+毅力。。什么事都可以发生。。
少分的朋友们也别放弃。。以前我和朋友玩时,我的朋友少玩两个WEEK,最后他也能追上我们的步伐。。。
你们也绝对可以。。。 ...
哈哈。。。靓仔队有华仔带领,
球队成绩已经"蒸蒸日上"!
继续加油啊!
内幕消息:

Nasri受伤,冇落场!
Mido昨天沒在傷兵名單.就買下去了.
今天沒上場.去傷兵網頁看.出現在名單??
本來想買R. Pavlyuchenko.浪費一名Forward
原帖由 羅愛我 於 2008-9-20 08:50 PM 發表
本來想買R. Pavlyuchenko.浪費一名Forward
冇错!我都差D买佢,
但之前因为睇其他网占知道佢有轻伤,
所以都係放弃买呢位球员。。。。

R. Pavlyuchenko我买咗,
希望佢有表现喇!
热刺唔可以再输喇!
原帖由 羅愛我 於 2008-9-20 08:50 PM 發表
mido是在热身的时候受伤的。。。所以SG就换ALVES下场。。
米得宝其实呢两位前锋都几高水准!
再加上Aliadiarre,今年应该都唔会降级!
(虽然啱啱输咗俾新得兰)
唔知有冇人买新徳蓝嘅-->Michael Chopra!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-20 06:25 PM 發表
内幕消息:

Nasri受伤,冇落场!
其实也不算什么内幕消息吧,因为他的伤一直还没有康复好呀。。。。。!!!所以我没有买,怎知walcott就当替补
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-20 09:01 PM 發表

冇错!我都差D买佢,
但之前因为睇其他网占知道佢有轻伤,
所以都係放弃买呢位球员。。。。

R. Pavlyuchenko我买咗,
希望佢有表现喇!
热刺唔可以再输喇! ...
mido始终还是SG的心目中的替补球员,很少那到正选位置。
而热刺是时候反弹了。。。不然就搭升降机落英冠吧。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-9-21 12:49 PM 發表

mido始终还是SG的心目中的替补球员,很少那到正选位置。
而热刺是时候反弹了。。。不然就搭升降机落英冠吧。。哈哈
哈哈!热刺唔可以再输波,
因为我买咗Bentley同R. Pavlyuchenko!
DECO受伤!估计应该好多人买咗佢!

回應 jacksonkua 第 388 篇文章

其中一名受害者就是我
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
唔知邊個有買撲茨茅夫個門將,呢輪扣分都扣死佢咯
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水