返回列表 回復 發帖
原帖由 janleung 於 2008-9-22 08:23 AM 發表
唔知邊個有買撲茨茅夫個門將,呢輪扣分都扣死佢咯
David James总共扣咗14分
应该係 FANTASY 开赛以来最高嘅扣分。。。
我也买了mido和deco,但开场时才知道他们都没出场。

Zamora和Clichy都没拿分,还有Given扣了7分。害我这次才酱少分!

超“黑仔”啊!!!

回應 jacksonkua 第 391 篇文章

给人进6球扣14分算少咯。
原帖由 devin 於 2008-9-22 06:26 PM 發表
给人进6球扣14分算少咯。
Loss    输球/输波    -2
Goal Allowed    俾人入波/被人进球    -3/Goal = -18

其实佢应该係扣20分,
但可能之前有成功朴波,
所以最后净係扣14分。。。
原帖由 可爱 於 2008-9-22 06:22 PM 發表
我也买了mido和deco,但开场时才知道他们都没出场。

Zamora和Clichy都没拿分,还有Given扣了7分。害我这次才酱少分!

超“黑仔”啊!!!
Attacking statistics
00Match Winning Goals
0Set piece goals
Goals scored0Penalty kick goals
00Penalties missed
0Successful crosses
Assists0Corners won
03Fouls won
Shots on target
Zamora代表富喊踢嗮90分钟,
但资料显示的确冇表现,
所以攞0分。。。。。
队友们。。。我仲是队中最低分。。。
真是唔好意思。。。
过日选选下人睡着左。。。
起身又赶住出去。。。
不过我已经尽力啦。。。
我会好好努力的。。。

今期应该是属于至尊曼联的

回應 wlt1110 第 397 篇文章

明年(今季冬季轉會市場)曼城也會變成又一支強隊,曼聯以後拿聯賽冠軍又多一重難關了
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 janleung 於 2008-9-22 09:27 PM 發表
明年(今季冬季轉會市場)曼城也會變成又一支強隊,曼聯以後拿聯賽冠軍又多一重難關了
曼城有拍捱啦,有钱唔系大晒的,看看车仔啦,最多也不是获得英超冠军,欧冠杯呢?
不过,无可否认,有钱的确可以要风得风,要雨得雨,天上的月亮也可以摘下来

回應 wlt1110 第 399 篇文章

呢个油王比车仔个更加多油,呢排D风吹到话用成亿嚟买一个人都有,无言
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 steve86 於 2008-9-22 09:13 PM 發表
队友们。。。我仲是队中最低分。。。
真是唔好意思。。。
过日选选下人睡着左。。。
起身又赶住出去。。。
不过我已经尽力啦。。。
我会好好努力的。。。

...
对你绝对有信心!
steve兄大家一齐努力!
车仔其实之前已经有班底,
所以阿布可以咁快时间成为英超冠军,
而曼市我相信仲需要一段时间,
除非佢哋买嗮22位顶级球员,
配合默契的确需要一段时间。。。
原帖由 janleung 於 2008-9-22 09:50 PM 發表
呢个油王比车仔个更加多油,呢排D风吹到话用成亿嚟买一个人都有,无言
是呀,每天都传买这个买那个,听了都心寒和怕怕!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-22 10:21 PM 發表
车仔其实之前已经有班底,
所以阿布可以咁快时间成为英超冠军,
而曼市我相信仲需要一段时间,
除非佢哋买嗮22位顶级球员,
配合默契的确需要一段时间。。。 ...
所以有钱金可以买心头好球员,但是就这样造成英超很少有本土球员,全部都是联合兵团,来来去去还不是那几位球员为国效劳
原帖由 wlt1110 於 2008-9-23 12:38 PM 發表

是呀,每天都传买这个买那个,听了都心寒和怕怕!!
曼城每日有呢D新闻传出,
只会影响军心,
在职球员唔知自己几时俾人代替!
长久落去对球队根本冇帮助。