返回列表 回復 發帖
我check无道我的对员得分。。。。。。。
原帖由 HIDE 於 2008-8-18 07:36 PM 發表
差你地幾多分?
哈哈!冇几分姐。。。
HIDE兄荣获第二名,
可惜你唔係教练/队长。。。
原帖由 mikeyap 於 2008-8-18 07:38 PM 發表
我check无道我的对员得分。。。。。。。
你同canz(华仔)&cck_my版主同样属TVBNOW1,
冇可能见唔到佢哋嘅得分,
而杰少(ljw)应该侅TVBNOW2,
你可以加入然后睇下,
可能佢哋唔得闲,
就请你帮手Update下大家你该组嘅得分啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-18 07:05 PM 發表

报告队长!
第一场姐!唔驶咁灰心,
我绝对相信你嘅能力!
大家一齐加油啦。。。
老实遘,我哋组合有DEVIN,赌王,STEVE兄已经令我非常放心。
你唔驶俾自己咁大压力。。。 ...
大佬。。。我都5是很高分啊。。。5好摆我上桌。。。
对5住。。。下一期我努力D
haha。。。。才第一场就酱快责怪自己,漫长的赛季,有拍那么玩啊。。。。。放轻松点。。。
wlt兄。。。你的相。。。哈哈
5错。。。C7 晤应该穿白衫。。。

昨晚你的曼联5争气哦。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-18 08:16 PM 發表

大佬。。。我都5是很高分啊。。。5好摆我上桌。。。
对5住。。。下一期我努力D  
点解全部都咁客气呢??
steve兄虽然唔係好高分,
但胜在能够保持水准,
上季已经证明咗啦。。。嘻嘻!
原帖由 steve86 於 2008-8-18 08:32 PM 發表

哈哈!第一场曼联已经放水!
如果一路领先,
怕之后其它队伍追唔上。。。
就算和波,曼联都係夺冠大热。。。
因为佢哋兵强马壮。
原帖由 steve86 於 2008-8-18 08:32 PM 發表

头像美leh。。。。昨晚曼联放水而已。。。因为队员短缺,所以。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-18 08:37 PM 發表

哈哈!第一场曼联已经放水!
如果一路领先,
怕之后其它队伍追唔上。。。
就算和波,曼联都係夺冠大热。。。
因为佢哋兵强马壮。
其实是喜鹊加盟的球员厉害及他们的整体实力提升了,所以曼联用后生仔加老将才打平而已,如果仲魔鬼回来,一定是烧喜鹊party了
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:46 PM 發表

其实是喜鹊加盟的球员厉害及他们的整体实力提升了,所以曼联用后生仔加老将才打平而已,如果仲魔鬼回来,一定是烧喜鹊party了  
我都相信红魔有能力烧鹊吃。。。下一次对到就睇到啦!!!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:46 PM 發表

WLT兄了解曼联嘅程度一定比我深,
所以我相信你嘅分析。。。
喜鹊新加入果两位(头发好特别的)球员的确表现出色。
值得赞赏一番。
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:1
组合名字:靓仔一族
组合总分:427.5
教练名字:canz85
教练得分:81.5 X 2 = 163
队长名字:ljw1982
队长得分:64 X 1.5 = 96
會员名字:cck_my
會员得分:48
會员名字:C_L_Beh
會员得分:71
會员名字 : mikeyap
會员得分 : 49.5

評分次數

• jacksonkua

原帖由 mikeyap 於 2008-8-18 09:26 PM 發表
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:1
组合名字:靓仔一族
组合总分:427.5
教练名字:canz85
教练得分:81.5 X 2 = 163
队长名字:ljw1982
队长得分:64 X 1.5 = 96
會员名字:cck_my
會员得分:48
會员名字:C_L_Beh
會员得分:71
會员名字 : mik ...
jack兄 correct or not????
原帖由 mikeyap 於 2008-8-18 09:40 PM 發表

jack兄 correct or not????
OK!冇问题!即刻同你UPDATE。
辛苦嗮YAP兄。