返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-9-28 12:00 AM 發表
这期买的人都没有表现啊
C罗一条友就有36分!
真係物有所值!
原帖由 steve86 於 2008-9-27 11:24 PM 發表

我又有买他哦。。。
睇来依期应该5错。。。
Bosingwa有成20分!
恭喜嗮steve兄!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 10:48 PM 發表
哈哈。。。估计好多人都估唔到车仔嘅Bosingwa会入波!
你就好啦 一個c.羅 一個bosingwa 已經有56分了
今期靠大家了 我同devil都潛水了
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
你們2個球員就拿了56分。。
我9個球員都是拿得41分。。

jackson兄一个C.罗就高分过全队的分数
买BERBATOV咯。。。昨晚进2粒。。。5错!!
原帖由 steve86 於 2008-10-1 03:47 PM 發表
买BERBATOV咯。。。昨晚进2粒。。。5错!!
哈哈,好提议
原帖由 chu553358 於 2008-9-28 12:40 PM 發表

chu兄记得返嚟探我哋啊。。!
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-28 05:56 PM 發表
你們2個球員就拿了56分。。
我9個球員都是拿得41分。。
其实之前我都想PM提示各位记得买C罗,
但因为個价太高,担心影响到你哋球队嘅排阵,
所以净係暗示下。。。
(问大家买咗没)
原帖由 chu553358 於 2008-9-28 12:40 PM 發表

你潜水去哪里啊?
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 19:35 發表

其实之前我都想PM提示各位记得买C罗,
但因为個价太高,担心影响到你哋球队嘅排阵,
所以净係暗示下。。。
(问大家买咗没)
jackson兄不是問題今期我會繼續努力。。

今期Arsenal 拿斯尼可以復出不知道你會考慮嗎?
Manchester United Rooney‧Scholes 都受傷不要買喔 Scholes要休息3 months
Chelsea Deco‧Essien都不用買Essien 休息5 months。。

評分次數

• jacksonkua

原帖由 wlt1110 於 2008-10-2 07:47 PM 發表

你潜水去哪里啊?
哈哈。。。最近阿仙奴英超冇乜表现,
可能chu兄要亲自到倫顿"调教"下班球员。。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-2 08:45 PM 發表

Manchester United Rooney‧Scholes 都受傷不要買喔 Scholes要休息3 months
Chelsea Deco‧Essien都不用買 ...
虽然Berbetov已经俾咗几次"失望"大家,
但我对佢依然好有信心,
况且佢仲係踢曼联D咁强大嘅球会,
相信一切只净返时间问题。。。。

至于Nasri我觉得应该会买,
但同时因为我有Denilson,
可能呢次要取舍其一,
通常我唔会买两位来自同样球会嘅中场,
(后卫就例外,因为Clean Sheet齐齐加分)
因为至今好少两位中场球员一齐有好表现。。。
(但车仔今季就试过 因为佢哋踢单前锋)

而Drogba受伤的确非常可惜,
因为我 留意 咗佢几個星期。。。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-2 08:45 PM 發表

Chelsea Deco‧Essien都不用買 ...
很好的分析,但是。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 08:49 PM 發表

哈哈。。。最近阿仙奴英超冇乜表现,
可能chu兄要亲自到倫顿"调教"下班球员。。。
教他们如何踢假球??