返回列表 回復 發帖
原帖由 joshlier 於 2008-8-20 11:24 AM 發表
jackson heng..now the point all change..how? need to update? i think is the system probelm. need for ur suggetion?

Example : your point from 76--> 72.5
              HIDE heng point from 101.5 - ...
我觉得可能应该係以下问题:

1。System有问题。
2。计算方法更改。

点都好,我认为暂时唔驾驶Update分数,
如果过多两日都係同样积分,
我会同大家更改-->排行榜!
完全免费!

Yahoo同大家开咗個玩笑???
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-20 05:47 PM 發表

我觉得可能应该係以下问题:

1。System有问题。
2。计算方法更改。

点都好,我认为暂时唔驾驶Update分数,
如果过多两日都係同样积分,
我会同大家更改-->排行榜!
完全免费!

Yahoo同大家开咗個玩笑???:onion ...
有没有搞错啊- - - - - yahoo?
至尊红魔!!!杀杀杀!!!
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-8-22 11:48 PM 發表
至尊红魔!!!杀杀杀!!!
杀红眼啊
哈哈!比赛就嚟开始!
就睇下边位杀多啲啦。。。
经过三日嘅时间,已经证实Yahoo更改计算得分。。。。
所以小第依家会更改第一期嘅排行榜。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-23 08:44 PM 發表
经过三日嘅时间,已经证实Yahoo更改计算得分。。。。
所以小第依家会更改第一期嘅排行榜。。。。
又要辛苦你啦
所有TVBNOW$奖金已经派嗮(第一期)
如果有错漏,请PM我。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-23 09:48 PM 發表

又要辛苦你啦   
係啊。。。已经UPDATE嗮,
而最麻烦就係要UPDATE组合得分,
ANYWAY,奖金已经派出!
received liao,thanks.
原帖由 nikotina 於 2008-8-23 10:06 PM 發表
received liao,thanks.
唔驶客气!恭喜嗮niko兄由第三升上第二名!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-23 09:52 PM 發表

係啊。。。已经UPDATE嗮,
而最麻烦就係要UPDATE组合得分,
ANYWAY,奖金已经派出!
多谢你,虽然才一点点奖金。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-23 10:33 PM 發表

多谢你,虽然才一点点奖金。。。
游戏遘心唔遘金!
呢個星期,曼联赛事安排侅最后一场。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-23 10:37 PM 發表

游戏遘心唔遘金!
呢個星期,曼联赛事安排侅最后一场。
是的。。。。因为曼联要踢优胜者杯,所以赛事押后,我也有买曼联球员,希望临尾拿高分吧
原帖由 wlt1110 於 2008-8-23 10:43 PM 發表

是的。。。。因为曼联要踢优胜者杯,所以赛事押后,我也有买曼联球员,希望临尾拿高分吧
哈哈。。。我都落重注买咗Rooney。。。
我有Torres,Adebayor,Rooney三位前锋,
希望三位有机会入波!