返回列表 回復 發帖
哎呀。。。。。deco最近脚风很顺,我走宝了。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-25 12:06 PM 發表
哎呀。。。。。deco最近脚风很顺,我走宝了。。。。。
暂时我见大多数参赛者都有购买该球员,
估计跟住落来果几场,
大家都会Keep住呢位球员!
原帖由 chfong2 於 2008-8-25 12:30 PM 發表
Week 2 表现差,没问题。

Week 3 我已经Set好了。希望重回榜首。
chfong兄加油啊!,咁快就买球员??
有冇人知道点样可以CHECK到"参赛者每星期嘅得分(week1)&(week2)??
如果净係SHOW总得分,排行榜UPDATE需要一段时间来加减。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 01:54 PM 發表

暂时我见大多数参赛者都有购买该球员,
估计跟住落来果几场,
大家都会Keep住呢位球员!
很多人都有买deco,希望他会面临小低潮,,哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 02:06 PM 發表
有冇人知道点样可以CHECK到"参赛者"每星期嘅得分(week1)&(week2)??
如果净係SHOW总得分,排行榜UPDATE需要一段时间来加减。。   
应该有display每星期的得分,或者尝试click每位会员的就会show分数
原帖由 wlt1110 於 2008-8-25 02:26 PM 發表

很多人都有买deco,希望他会面临小低潮,,哈哈
哈哈。。。所以下一场可能我会改变战术用5位中场,
万一有一两位冇表现,仲有得攞分!
高手好似HIDE兄都係用呢個4-5-1阵容!。。。嘻嘻!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-25 02:28 PM 發表

应该有display每星期的得分,或者尝试click每位会员的就会show分数
暂时呢個係唯一嘅方法!
如果真係每位参赛者要CLICK,
咁都几麻烦。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 02:55 PM 發表

暂时呢個係唯一嘅方法!
如果真係每位参赛者要CLICK,
咁都几麻烦。。。。
i think no other ways lol..辛苦晒 jacksonkua heng.
T.T i out of top ten again!!! buy jor Djourou..but not in 1st line..waste
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 joshlier 於 2008-8-25 04:01 PM 發表

i think no other ways lol..辛苦晒 jacksonkua heng.
T.T i out of top ten again!!! buy jor Djourou..but not in 1st line..waste
哈哈!冇所谓啦!
你果组已经有WLT兄&HIDE兄咁强嘅教练&队长,
就当放少少水俾我哋啦。。。
其实Djoure一路来都冇正选踢,
第一场佢有机会正选都係因为Toure有轻伤在身。。
原帖由 chfong2 於 2008-8-25 12:30 PM 發表
Week 2 表现差,没问题。

Week 3 我已经Set好了。希望重回榜首。
第二轮曼联的比赛都还没踢就买人啦??

好劲喔。。。

甘有信心你买的球员没受伤??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-25 02:28 PM 發表

能者多劳。

辛苦啦jackson兄。
jackson兄,能不能讓年度最佳拍檔有勛章獲得呢?哪一隊獲勝最多次的就勝出,不計總分
喵喵喵
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 02:54 PM 發表

哈哈。。。所以下一场可能我会改变战术用5位中场,
万一有一两位冇表现,仲有得攞分!
高手好似HIDE兄都係用呢個4-5-1阵容!。。。嘻嘻! ...
我都是用5个中场。。。对英超前锋越来越某信心。。。

支持http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=432177&pid=11304720&page=1&extra=page%3D1#pid11304720