返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
- r9 r6 _/ w' ]# M+ V* l6 {* N6 k9 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
4 D6 y9 J; b9 [7 f- Z( c5 m公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
7 S; T- A; z# p# S3 z! q黑色真係好型@@
+ ~$ X. k1 s7 z+ L9 {- w我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正) B; J' B6 g* |1 F, x' i
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
' j3 Z: {7 Q) j# i樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
$ }, g, I' `9 `. C
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
/ k5 J1 V  c4 G& g; R7 |  mwww3.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨公仔箱論壇- T5 c; i3 S/ d) C2 U/ x
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
( R8 ]: Z3 Z" f( R) @. d+ _9 a我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...www3.tvboxnow.com# q8 N# R8 Q% Q/ g  G- `
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
, v5 b) y! T# T: e9 P
我就鍾意one多d(所以訂左one)www3.tvboxnow.com5 S9 C6 ~$ W/ p( m, f4 H& Z* T5 D
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: S$ [$ y  i8 m7 Y4 e+ D
我就鍾意one多d(所以訂左one)
; W# V8 N- B7 ~www3.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
* l5 `$ k* C& }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
www3.tvboxnow.com) G7 }9 r4 t. `/ a8 L4 t5 e
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇* b  j  P' V9 ]- I( i
同埋我覺得one影相靚d
www3.tvboxnow.com# m1 e; u3 W9 _6 C3 X. g
我就鍾意one多d(所以訂左one)
1 k4 t- i( b- u  J/ K3 hwww3.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
: R( x8 Y, G* S' Ntvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
% ^" s" X, n( O; Y. ^# owww3.tvboxnow.com但S4好似都多左好多新功能..?
tvb now,tvbnow,bttvb/ W1 b8 y4 }2 s1 [) V1 M5 y
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵  W$ C: a8 H+ D; u
同埋我覺得one影相靚d
5 S" w* r( H5 W& c1 i# Ftvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇- w+ r1 d4 \& l& ^
如果講像素既話唔係S4高D咩
公仔箱論壇7 x/ H% Y7 a# B
但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb" X  B! H8 l9 b4 I1 c9 h5 f4 q% R
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
9 E: F7 [9 G9 R4 Y6 d
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電# j9 O- z# S: x+ f
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇1 i/ Z" j0 j0 Z5 c0 u- g" z
如果講像素既話唔係S4高D咩
# f' \9 I" H0 P5 `- c6 L" u% o% BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
www3.tvboxnow.com$ y. N$ ^8 ?* f9 I
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊1 i2 b) c8 a% w( `7 f1 v
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
& e9 d+ x/ ^7 p& ]9 {佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
- L2 T+ [/ z" c, X; j7 K: ?: xtvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
1 E0 j+ m; ~) ktvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
% r# b- j6 K: A: z- m+ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果係咁咁真係唔洗考慮....