返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
- D& ?5 C  t- `3 o) K/ u公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
www3.tvboxnow.com' P8 S  K$ \2 z
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇www3.tvboxnow.com* |2 k; D8 `! C# n
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
. n5 ]2 ^. M( X* c& o
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
. V% w4 d8 s$ J, O, x不過htc邊部好?
  b  F; G+ t- D! q3 K' g8 [2 Ztvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇" {9 a4 B/ n, W) `9 w' i
不過htc邊部好?
0 J! E4 a6 y, p: ltvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
% [8 I/ L6 O- u0 ]' h& L" R- t% R) \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, W3 i$ V7 {+ K
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
公仔箱論壇1 C5 d1 v2 |9 F% z# m
咁htc既話邊部好呀?@@- }1 N# }1 |2 B( y* ~* a
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
  I) Q% `; V% V2 z; i; L9 G$ x/ Z
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
; V+ X* c% O$ q  K% E. i9 m
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
# R9 T* N! _; u  f1 D6 X/ M4 wkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
( D5 s; d$ t3 _我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
* n1 B! f8 ~4 Q3 w7 {6 p# RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
公仔箱論壇9 O/ Q5 W' G6 ]1 v' p6 M% H
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
, h2 T4 |6 a9 D, L/ i公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
  A2 ^' r3 B1 \# m9 w) ]) c2 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 Q$ I* v- e9 _  n
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
5 Z! f& n8 I/ G0 h0 qtvb now,tvbnow,bttvb係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 u1 h! B+ f: _; Q
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱, j- g) ]; b0 \. w+ z" J: Z
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
1 Q6 X3 ^, u* u+ L- ?* ~tvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@
1 n9 Q& A& u. M2 Q+ Ewww3.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
tvb now,tvbnow,bttvb' P4 y; k3 k( ?9 Z
% w; X& f' s7 y8 E& Y$ ckennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
7 ~' K) N0 b6 @  ~$ z* u1 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
) i. r' Q: b3 e  D: k& Pwww3.tvboxnow.com個個都話one@@
9 Y; B& K- ^0 s; }tvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?www3.tvboxnow.com5 \4 M$ x+ R" g$ u& A5 b& h. h
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
" n! H  o- G1 X% R( [$ }, R我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題" r, o6 }7 ^/ s" F1 G
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
: H) @* A$ }6 C* n" @" ]特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
& D: b2 |$ z% ]. i- u$ U/ ?7 Y我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題6 x7 K7 D! d9 p* h* f1 L' `
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
9 A* \. L8 ]/ X, ~6 s. ~* Q公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
! }2 p3 ^9 \+ k3 X1 _) D2 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 n7 {. K- v! H
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag