返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
  n; m5 D! U4 J7 G/ a! q# g$ L 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半tvb now,tvbnow,bttvb- o# {: I) R/ E0 t
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...www3.tvboxnow.com! l% }- p+ S# B6 c$ d! h, O- \0 P) `
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
" ?/ V' `2 B# {  j4 f3 E* Z
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
$ h# j8 b7 l# d1 K% W: b& M; NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
7 p4 l& M* |' t/ J% F) V6 e
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......公仔箱論壇. `6 v4 R0 [6 i4 s2 j  i8 x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢www3.tvboxnow.com; t0 W# O7 S% U
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇; |. a! n6 i9 R* [: e

7 L7 F2 a- k- b" e/ r' ~自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
; S8 @4 {8 K  J! I2 m: ]公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
& r( x7 V$ D: E# R2 S- y" ]! p
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
www3.tvboxnow.com  y5 Z0 u5 @' j. S7 l4 {: y6 h
www3.tvboxnow.com; I) }4 P; j1 A: u, G6 k
自食其果
! I8 X1 n) ?  O1 H. tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! D' Y" @9 y* e
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
3 F. M- N7 M9 ^$ Q1 ~tvb now,tvbnow,bttvb
6 N. o8 K4 Z7 E) M4 b/ v" E1 d( Uwww3.tvboxnow.com
6 }& ?1 ~: [" [( J) q& twww3.tvboxnow.com
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
( [! N  b) r+ J8 i大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
www3.tvboxnow.com, C& Y2 g) N) _$ m* S! p
養不教,父之過。慈母多敗兒
' ^+ g2 M( ~' u7 ~' s6 _" _
養不教,父之過。慈母多敗兒 tvb now,tvbnow,bttvb: R; Q* n- Q/ l  w$ C. l
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
公仔箱論壇+ ?! I6 P! C- t$ s  }

N2 M, i" ]" T' L  p, [  S$ qwww3.tvboxnow.com好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
  j6 G" T) ]7 [0 x. g4 n公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
公仔箱論壇; H: v; D' _8 F, l
$ g; B" {& h( X7 t5 G7 A9 P' G
1 a1 z0 k) H8 K! j/ X& O
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
& ^- ^6 l0 a* o9 u+ w7 D' h; GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以
6 N7 T$ q5 U- A1 l7 o公仔箱論壇
7 c) e5 \( g6 I8 ~& Kwww3.tvboxnow.com(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?tvb now,tvbnow,bttvb% a+ f. `9 [# \- k4 f0 V8 w" s, a
唔會公仔箱論壇1 _3 h% u/ U# \7 H# p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, S7 B* ^: M$ \0 H" r
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
8 E. H+ ]' ]# W+ a# i公仔箱論壇結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
9 s- Z; H( ]9 g/ k/ q3 y, Q, ~: JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以! Y, ]8 h  v( [7 _www3.tvboxnow.com5 x, J3 f9 j5 `! i

. {& G$ g- U$ M! w9 }- A1 u(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [公仔箱論壇3 [; g# d+ @& r& F7 r  R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i公仔箱論壇- z  l' _+ p8 r. t- `; o) \
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `公仔箱論壇/ a9 L- }1 z* ]! j# ^) D/ v
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _tvb now,tvbnow,bttvb' c$ E7 K( s8 W, c' i4 c
成為情侶公仔箱論壇. U6 f( a1 U+ c8 C- L

- I! N$ B( A* f  ztvb now,tvbnow,bttvb幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDINGtvb now,tvbnow,bttvb* d3 {; \7 H- M' L& a3 C7 e* V
% Z: G2 S% y: p$ e/ c3 [tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 O6 o/ K- b6 x. M& Z
% [; G+ {" O; w- {4 F杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...: a2 v$ L4 Z: e5 T& I! F/ P
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
+ @/ U2 g, J1 u- n+ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ M4 f3 `9 i) n: ^6 \5 V咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲www3.tvboxnow.com: ]. Y5 f0 w9 y" H

( {$ v1 M' ~; e8 q4 m& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?