返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇* Y& i+ a- ~' Q, I2 x( w
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......tvb now,tvbnow,bttvb$ a5 X$ f4 t( t
不過我唔係嫌美儀老啊。
. F! b8 ]- C: i+ pleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! k# A# w3 U2 q0 y
www3.tvboxnow.com/ s+ J: @; y, e1 a: g
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
; T$ i/ W8 ~: y, E) STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 www3.tvboxnow.com& s7 i/ o5 a- t/ ^

9 Q4 n. x9 d3 c) {tvb now,tvbnow,bttvb
: r& `+ B0 ]0 K
3 g/ c, b$ ?, [! e7 z5 `2 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲tvb now,tvbnow,bttvb- L3 |6 x8 _/ G, H( i
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
: C/ Y/ D/ O. B0 L* O5 Bwww3.tvboxnow.com唔.....公仔箱論壇9 a4 a% q7 A5 b$ v
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
: t, H$ ^( K# v2 N* J
( w) X1 V  w* z+ W' I, @0 _$ Wtvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
, q) a; {; U8 R  ~tvb now,tvbnow,bttvb2939554
) O4 D! ~. v7 [. s. L( Yleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
" Q4 [% X: R5 j2 x0 d
- p& |' A& c- u5 }" q6 }+ nwww3.tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
; f; t  y: v% ]/ h* j唔.....www3.tvboxnow.com2 ^; P" J' U/ @( {0 [
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
5 _% k& Q% @$ z: G+ u1 P2939556
9 v: Z( c6 d: [' u' O- }1 W註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...tvb now,tvbnow,bttvb& D% t  r% \  s/ Z6 y. j
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
/ r8 u% l; ?' p" S8 V. E: `
7 V' X4 f: t7 F) \6 v' n' q$ \咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
& q3 ^/ R9 t% Gtvb now,tvbnow,bttvb0 t1 G6 Y+ L, q% q# `: c: F
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇6 ^* t4 A, T0 n" k( N) b
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
3 ]9 W. ]3 s; ^# D, s+ E& Y! _* h9 {7 Y, o' S
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
' z  C9 S7 F8 K8 z' ttvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb4 ]5 x) d( B. p7 u. E
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
- d) V5 ~2 X1 \  Q, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
* ^7 B7 `6 \' uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 h! H! o: s% ~, T4 |( d: ~8 e: YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:
7 Z1 X$ f- M  qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。www3.tvboxnow.com* @1 a; K0 t9 \- ?8 B# \* X- o, i5 g9 v
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
公仔箱論壇) O6 X1 r, l" V7 T) }
tvb now,tvbnow,bttvb" i* l( E! O' _8 O. s, T
公仔箱論壇" K3 L& ~' m% v; o% L
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
4 {& ~% V8 K; T2 W4 Uwww3.tvboxnow.com
: D; _, }( p7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:公仔箱論壇; a- R" M# W- ?) a$ f$ X5 |, k& k
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。tvb now,tvbnow,bttvb: L$ q) u; `/ v5 y+ F1 I+ p! ~
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
$ p, h3 o% \. X6 [3 Jmnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
( J( z- Y7 B3 _
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
公仔箱論壇/ N4 y6 ]- }2 |* a, b, O9 I

: v# R, z  Y7 O" l: m6 {* s) o; `tvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
* O: u4 e) k0 ~, o3 t大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇+ l' Q& E: U8 X
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎tvb now,tvbnow,bttvb9 n, O6 L" S  n6 \, F* [) K( I; y
5 x: V1 o6 ]5 \1 u( p/ @
www3.tvboxnow.com+ P- q# W4 K$ Z6 C: }; i$ h
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 e7 R8 N% V( Z
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 z+ [' o$ q: J+ w# D
我預設嗰個反而唔係呀..
tvb now,tvbnow,bttvb2 H, j" n" r4 U1 L

; d( Q5 r) @! J0 \4 ^6 m咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
& r7 _5 C9 d& g8 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
公仔箱論壇' d. ?: Q- ]; @& h2 Y# k! i
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- }$ M% \5 b- S7 Y" r$ ^* [
公仔箱論壇! j2 ]! ?$ y  K* N3 U
補充茅山聖物紅肚兜
  c- w4 }+ R( R% H# A9 `
- x* R' G, m2 i4 E1 v& F; nwww3.tvboxnow.com
2940533tvb now,tvbnow,bttvb. Z6 e0 Q, A. S1 ^% `  W& z

0 c4 ~$ V/ E) i. v8 g
  s; |% r' ]) q/ ?7 M3 W' v公仔箱論壇 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!3 m! o7 ?4 j9 U; U& S  x2 S6 H
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
3 X0 U' `7 [* N  I' c3 T6 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇. O/ K4 @; ^+ s+ }4 I/ y1 ~0 f
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
! a1 D7 H3 F; v# s- g  c* s
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvb now,tvbnow,bttvb1 A2 X, {7 U3 I$ ]
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....www3.tvboxnow.com' q: N) p3 @7 }! u+ A& ]) u" i
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
  o3 l; C5 j1 o: S1 k" V公仔箱論壇www3.tvboxnow.com; [. p8 l* M2 a- a3 O. }1 [3 ^: P6 K  @
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
. p& ^) I/ u' y* o
, U7 q" {! Z4 G5 B7 B5 zwww3.tvboxnow.com釘姐的背面
7 e0 y. X; x& L9 ^* G( qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。