返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
8 b$ U& m8 A* m5 M公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
4 {0 j8 K! v8 m  [0 ~1 E7 C- q呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
' s3 N. n6 i0 S7 R9 C! t
呢部好唔好用?未用過htc機
) \8 w+ A5 Q5 j你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
) Y& L. l' J( z7 ^& p% i/ b+ x
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
! e. T3 a7 i0 U5 Y; OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1# \; G. X; S! ~( V. m' S
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499* Y" K. g! ~' {9 O4 A' a+ h* n
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _. j( G( R$ J( a7 x9 O, U
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ?; p1 J3 z  r9 s# u6 m
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
$ N$ I5 w3 j" E; r; n0 Sbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, b& T) y/ R' Q# ?- o
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
www3.tvboxnow.com% Z% D1 f/ r7 W& s' \7 q/ n
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; s% O6 K- f. I. w  ]9 s% ~& R! Q
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
, x5 ~% r, w  X. K7 Y4 }" Ftvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ?1 b! {9 r5 i/ N$ W
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
7 W& T5 X" ~5 w! N! j, T樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
5 j: i6 D7 J/ A# O! B8 I公仔箱論壇呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
, @+ E- R' J+ T, r0 cwww3.tvboxnow.comhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
( N# _0 R6 Y- ?8 u) B4 Y& E  V2 R2 R呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁www3.tvboxnow.com, S$ B* c. w0 g* \: C& T
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037tvb now,tvbnow,bttvb7 A( U: q/ e, Y" x5 e5 b+ R! M
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
* w5 m( ?9 X  d/ x  v1 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
9 u2 H6 u- p& W& F& n: Mwww3.tvboxnow.com真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
& p4 P/ R5 t3 ~' Jtvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
* z- g& D  b$ L6 M
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU