返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
! V! C( z: n; \6 ~) T成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1公仔箱論壇; k8 u" I( R- V% ~- s3 x
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
8 B7 G- j; i) y* f# P, I3 ywww3.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: m1 I5 H; C- ?2 y7 {4 C) L
下, 咁搵笨公仔箱論壇  `# L4 N! i# W3 W. g4 G; C7 ^
不過佢3g同4g係咪同時出先?
1 ?* a1 K) k7 \下, 咁搵笨
* ]0 L, `' e% Y8 l4 {1 [7 N公仔箱論壇不過佢3g同4g係咪同時出先?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ P1 Z# S6 ^( y; d3 b! ]; b
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
  f  S7 [" a; o& j" ?. z. Vwww3.tvboxnow.com唔係呀, 4G版聽講會再遲Dtvb now,tvbnow,bttvb) X# z  [% x6 w7 p2 a8 ?; A
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
8 c6 w. l4 B6 {  g, o5 o1 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
+ Z0 D, e0 Y- Y1 g依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
8 x; X. X& ?8 c( K成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' H3 f) D$ j+ q0 J3 |+ D
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 `7 b5 ]# C- L7 {% Q7 B! F
下..乜咁樣架公仔箱論壇  L# Y' q& _+ a8 K4 I
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇  P. ~+ i8 D- D4 P! M
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
8 ~5 a( ]) r% r" ~% K( }7 b一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
$ ?- j7 z' M9 O1 e- c5 V% C
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
% C+ Y' e: [2 I8 b+ z& [tvb now,tvbnow,bttvb呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
5 v. o" |! a" r+ i1 u$ w9 }( Q) D# omaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& X% I. u  q! G$ w
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚dwww3.tvboxnow.com1 o4 z- P0 z; p5 n
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
' L* U5 P( [1 ^公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
* q# X; ]8 U) h2 h* q公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
$ }7 H9 R- x* q) u% ?www3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
0 ^. E7 r3 g  [0 X; E, L8 i% vtvb now,tvbnow,bttvb係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題* R6 U  h* V) u8 ~6 [/ Q( C3 H* Q
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 tvb now,tvbnow,bttvb, h8 D+ h( ^. c
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
/ T2 _+ G6 W9 B  [9 a+ N) S0 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
  G& d/ {* B6 Q: o7 X( E係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯公仔箱論壇+ B" G6 b8 d; h& _6 `0 U% d
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁