返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得公仔箱論壇/ ~/ G/ p9 y9 \0 J: S5 T
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
www3.tvboxnow.com; ?  O( n9 Y* p* u; h3 c
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??公仔箱論壇) v6 y" ?9 O/ B# F0 D$ ^
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc onewww3.tvboxnow.com* Z1 p" Q  m* ]" P0 a
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& U( X: K* u: Z. ]# Y& `/ Z4 E9 h8 \
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
8 |' A+ [/ U3 g3 u* g4 e公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??9 D* c! G7 t* a4 J* A+ V5 A3 h/ u, T- ^
咁你覺得好冇用呀?: V9 E  V& b( G6 M, \9 v5 y
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
www3.tvboxnow.com" }* _5 z: n) V- d# q, Z& A& _0 `, I
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
  V. ?  C; T3 q( ?$ M" l好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
6 e. Z( X& y! V% I咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@www3.tvboxnow.com" o2 `/ `& L9 \' h, i, e
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
公仔箱論壇' J" g$ W% F" F
我自己就prefer one...
7 ~6 h/ r( W. J4 ^* }  ~xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc oneTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ]9 q6 b9 y$ O
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
8 e1 v: I& V8 Ztvb now,tvbnow,bttvb我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
" W, T' b* ^  N: `1 I, c係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
  P. a  m$ O; z3 ltvb now,tvbnow,bttvb好用, 部機好順, 開咩game都唔lag4 P: s% @  H) R1 e. ?
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
公仔箱論壇9 M4 e5 ^' m2 W( H  T
one影相得唔得架?呢樣好緊要
公仔箱論壇+ S* _/ [  G6 p0 l9 }% ~& s3 I
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@4 y9 E+ R- K* Q8 h
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
% B' D# f6 l; x0 _7 v; tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
www3.tvboxnow.com6 M4 V1 J/ L) i0 {6 ?/ t" v4 A; f& E
one影相得唔得架?呢樣好緊要www3.tvboxnow.com' W/ ~) m8 Q) J
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- F" Q5 `$ W% O$ e+ T$ D0 T
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
6 U  d# C' D8 H3 q' `tvb now,tvbnow,bttvb下, 係玩game熱定係普通用都熱呀: b1 z* C; G7 }! Z# s( M
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 l) D% V  c( N7 m9 }; n
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
( O3 c; X; k7 ~( `近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
' ]& q) y1 R4 u9 D  W  NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
公仔箱論壇' D+ D! n8 q6 E" e* I4 Y# m
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
9 n0 n' g$ k* D# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左6 P3 A9 q! D0 j+ h
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
/ v# [* h! C* ~8 B2 B( Ktvb now,tvbnow,bttvb咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部