返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb7 p9 i8 {! V& U- \2 |9 v- q3 C6 b

. k, D) S7 H7 y0 N( e/ J' t公仔箱論壇; n( K# \# K& t- x& e! ]" P5 J+ s
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
& ^% k2 d) i! ebombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
; C/ R+ Y5 N& m; {9 s/ U7 D0 }
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!5 @* k% T! W8 A8 i# [/ ]
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
) l& Y3 e1 d1 c公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
$ @- a9 b9 g* M$ \! Z
" r/ Z0 w  l4 |: Q8 N- m% J公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
4 W* |9 b3 R$ F: Xtvb now,tvbnow,bttvb好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
tvb now,tvbnow,bttvb) O+ S, E7 j( p9 v
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/indexwww3.tvboxnow.com: F8 K4 v1 F% W! _" |
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
7 z0 r6 t$ A, L, d+ D, M; D3 r/ ktvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
公仔箱論壇5 X% E8 F$ d; C) z* a( L- n3 n( C2 }* h
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機www3.tvboxnow.com2 w% k4 [" T3 N( T
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
$ K9 R* Q5 Y5 N. {
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& o3 g$ w" [0 r$ o/ l
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
4 x9 X2 ?* ^) `1 l6 W( M晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
+ z1 T, z* U) \1 o) T! D
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
0 _0 G( f1 O. e6 `0 P公仔箱論壇THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
$ B/ [( |! r) BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
" s' p9 j2 t) R1 B  a) P  C
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
公仔箱論壇" g$ Q4 y: O8 y, N
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多www3.tvboxnow.com: Q) f: k5 U& v4 R# o
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
; P! A8 |; q1 O. K
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
! o' i, Y  y6 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
% S  i& s% d% _" a1 Y$ ~( I公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 C% h! D6 z9 c- w. v' H( q8 e
我個陣冇特別格價個d呀- H+ [. D8 l# Q5 e6 c) C
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
公仔箱論壇! \, c/ n! H/ V: g- m9 C* C6 \
2 c! @( Z7 ^8 Q/ U, a) zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  u0 \6 Q) I( `, @! _* G
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
) h  ]" g7 r  z  K公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀
; W/ C$ m9 l5 c6 L, r$ S, }" iwww3.tvboxnow.com但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
' D" H* [( k  e0 y$ i# S% b公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, g/ |- B5 f, o
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料