返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
+ G: f8 R8 C3 T6 J師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦tvb now,tvbnow,bttvb& @2 t2 o& B, I- e
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
www3.tvboxnow.com1 |  @& T* m! ]2 s
黑色真係好型@@
  y9 m4 |  {0 {( j3 Q我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
+ W. E' p: m9 S) S, e/ w好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
8 Y' P/ O" X) r  _4 D, F) MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 g3 M9 C+ Y1 U' u( w
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇6 a, Q1 R: d2 R8 N
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
7 _/ A0 Q# R9 D! a9 J. J' K公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
www3.tvboxnow.com. E+ ~# N0 E1 h6 C' |9 d
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
8 O- j; q$ b% ?& S! W7 l0 F$ O& ~9 c公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
% u. O* K% ^  T- ]% M' p
我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb4 p7 ?6 Y' O" g+ Z* d0 S  c$ ~
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
. l. F1 d- R  Q' K) x9 Q& Wwww3.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
% p% O) _, d6 Q6 b公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb( r( `2 y4 |* i! q! p
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
% }' ]! o2 h1 Aagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
2 W1 n- z! ]: Y3 F: `同埋我覺得one影相靚d
0 C# J  N! P# l* a2 b
我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb, p- ^9 f8 O3 v
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
% f  q3 Q; K2 P5 R( \% W& k% Y: vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. c; d! S" N6 a" l1 z+ o1 w
但S4好似都多左好多新功能..?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, G9 S- r7 L" ~, @. T8 P
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb7 _7 L$ \& @& p& K9 u. Z4 s6 ~
同埋我覺得one影相靚d
- I( A* `; G# z5 `$ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
+ d3 G, c* h% Q( E& z# Z% h, `www3.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩
6 P) m/ ^4 L- z0 |但S4好似都多左好多新功能..?公仔箱論壇2 }6 T; u, h( H% W: L
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
) `( U3 ~( G' H" ?% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b# L+ `- X2 b- [3 W9 z# q
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
2 W) B* |1 |# Z! w0 t3 @
如果講像素既話唔係S4高D咩% t2 ?' O5 r1 q0 q+ D; ]( h, s
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
公仔箱論壇( t1 v; ^+ l, ?
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
9 r) c1 I) ~# k- L; x/ ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
* e% M- e( [5 ~4 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
% y) t" y9 l( atvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁公仔箱論壇1 A( E- W$ H2 Y
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  b, r( x: U1 |
如果係咁咁真係唔洗考慮....