返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐/ X$ Y% Y4 H+ W. a$ ?! y) A6 _
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎
, c4 k. m! G. O希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
+ ]  S* }( @) J+ ~9 }+ }3 \www3.tvboxnow.com想試下one好耐, 聽講影相好得
; K' L0 x! G$ J; f公仔箱論壇巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
' H# T6 S6 q! `+ iwww3.tvboxnow.com係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎# R' I$ ]: k8 b
希望嬴到部one返黎!
+ h4 q. g: M$ S8 f# j6 Ztvb now,tvbnow,bttvbiamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
. e2 W5 j! a% T5 Jwww3.tvboxnow.com我運氣唔好...都唔敢諗呢樣公仔箱論壇( L# L* w7 @3 P0 o0 T( a" g  f( N
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
7 t% k# o3 g! m# b' W+ @! ltvb now,tvbnow,bttvb我運氣唔好...都唔敢諗呢樣* f+ I: d" r6 R, V( Y* {" T
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
3 }9 S% E: X- g" }! Ni.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
3 t& b+ ?( w4 z- b% `3 I4 a$ Mtvb now,tvbnow,bttvb影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐www3.tvboxnow.com' F1 o( h5 o" |; A7 c* }! W
想試下one好耐, 聽講影相好得. z7 }8 y7 o# M+ e/ }
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
$ r" h) f6 D4 C9 C/ ~tvb now,tvbnow,bttvbone唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
' e+ j6 R1 }- V* M) B+ E4 _你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# s9 b$ ]% f' o8 G. t% }# @1 R
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
3 ^' x5 i, _3 B. g: D' H2 A7 w
one唔係得400萬像素咋咩?
) \/ l! o5 H) S3 g: [( m你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
5 P( J& r- p4 X! ^* t8 N8 P係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
) f8 [$ e/ ?7 v( ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one唔係得400萬像素咋咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- t% ?6 ~; J' {+ j: I
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
' b$ v4 c: z- `" b- E# K3 F% ztvb now,tvbnow,bttvb但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
" r. I  b5 C8 F* y, ~$ ~9 v) F公仔箱論壇係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
( ?9 o! ?$ a2 ]巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
- o( u2 I& m3 c' R! S6 n% uyes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚www3.tvboxnow.com4 g7 u7 l4 J# w+ [% F3 K0 o4 Y) d! p
不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  d- p% @0 I) h1 y$ v
不過聽講好多人訂....3 |. |# S, X3 ?
bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 }0 `( X, b# R+ K+ s' H  L
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到