返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
* q- l9 ]+ l: j: w9 gwww3.tvboxnow.com師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
. Y1 e. o; e* x  F樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
* z7 Q) E  Z" o/ P6 c! Kwww3.tvboxnow.com黑色真係好型@@
& w) ], X% n5 B4 y3 btvb now,tvbnow,bttvb我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正- I$ |8 Z, Y, v5 F2 O
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b. b9 @" A  {. H  Y0 ^5 {
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
! Q4 ?3 N2 f/ Z4 p* Q. p+ ~thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& v! l0 s+ P  _
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
# Y) }. _/ q3 ~+ Iwww3.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
( p  K+ C7 y6 a% B我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...www3.tvboxnow.com$ d% O4 G! P0 a3 i9 h
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
% Y$ {" n1 ]; D- h% h6 r, s8 j公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
  c' N8 }# u9 h0 I; fwww3.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
% H; }5 e( w% _( A  j/ mwww3.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)8 {' ]. m# c% o! d
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
3 B# k- |$ O9 x5 [; s; r" A8 a7 ~) g( T公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
( b7 O0 ?9 r2 |; d; G# t( L
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 D9 u* d; V5 @" R9 E5 G
同埋我覺得one影相靚d
& o: l! `9 I4 Swww3.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
3 D! m" h7 q9 H. Rwww3.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb$ h6 ]2 H/ {2 L  E$ S5 S3 N
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
www3.tvboxnow.com% c  e3 c5 @, t) f
但S4好似都多左好多新功能..?
( b; {8 A3 k) \3 K# b- s: @7 u' Atvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
( S: y0 e2 \" }( l( P2 M同埋我覺得one影相靚dtvb now,tvbnow,bttvb' B$ c  K6 b; m7 }7 ]
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
% J4 }9 O1 A8 _2 I公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
tvb now,tvbnow,bttvb$ B  Q5 u' ~2 Z# x" K: l" ]/ l
但S4好似都多左好多新功能..?1 d4 K5 J, n3 r+ k
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
www3.tvboxnow.com/ a* M" t3 h7 \3 C: M# I; W
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
2 F( x8 q+ A* d/ ^- KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
7 G- y$ ~0 R8 v$ otvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
6 |7 c* y3 C3 ^5 H魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
$ Z$ f- X9 t; B! P" C' m但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb- n; u' m) m0 W4 n
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
: z; t5 Y4 H0 F- ]; t. I8 W% q: w0 bwww3.tvboxnow.com佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
( f$ T! k; W+ K$ R1 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁公仔箱論壇, B5 `: l9 ^! M
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
( s1 X+ H& r& L- F( W$ ~: ?公仔箱論壇如果係咁咁真係唔洗考慮....