返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐www3.tvboxnow.com, ~7 w# V+ B: A" X8 W
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎
# W: {8 T- O! I; g, T1 x! D& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
3 a* C; J! d( M想試下one好耐, 聽講影相好得www3.tvboxnow.com& F0 s- c5 j, X0 k& n
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 m. u) C! n+ a# X
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" I7 \" h( d" r7 e4 M( D, y/ y
希望嬴到部one返黎!公仔箱論壇; P  V, K% }0 d/ E& q
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
7 A9 B4 k) ^4 H: k- z- l+ ywww3.tvboxnow.com我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
$ A/ w" y2 T2 B7 Q6 lwww3.tvboxnow.com不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
/ C  O- a  u1 e& w% L/ b2 {: A我運氣唔好...都唔敢諗呢樣公仔箱論壇  A6 e" M: N% }, k1 D
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢公仔箱論壇7 k- o( Y0 t5 N6 g
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
; L- v# p8 `9 e; C公仔箱論壇影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐0 m9 B! U; ~: z* h
想試下one好耐, 聽講影相好得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* s8 ]. D! N. ?7 z
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
" m4 @& _2 r$ [2 Ptvb now,tvbnow,bttvbone唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- [( {+ @$ P; `: E, {( D+ c
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
0 V" w! c3 K5 O0 G0 h如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
0 L+ m6 F/ z( Wone唔係得400萬像素咋咩?www3.tvboxnow.com/ O( ~/ Z! y, p5 F' `8 E1 y
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
, F  H( E3 t; G8 G: ^係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
; m4 Q: l. P# [8 N% Kone唔係得400萬像素咋咩?公仔箱論壇  g  H3 v4 [4 X  k' M
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
/ v5 f1 ~( G" S" B
但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
# A7 @! l( m' r% ]2 a+ z
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
5 I% ~0 U) O+ P, S9 A4 x1 |4 I$ _巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
www3.tvboxnow.com, g1 a; Q7 I, _, o4 l: }/ ?
yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚% H5 S8 F* l  p- A* m
不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
0 H1 n5 ^; s1 p2 [公仔箱論壇不過聽講好多人訂....
* N" \/ ?* I  j; Q8 f: x  ibombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: d6 p4 A4 [  n1 }" m
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到