返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀" X: n5 N! u9 k7 W
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀) u  `' U8 R& a
請問邊度有得睇?
1 I' e* j; g+ c' `6 u0 P4 [熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
( {. e, O- N4 V; r0 b
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ }) x8 L0 Y$ N' T( t
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既tvb now,tvbnow,bttvb7 q* {, k+ w- ?- T
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' d- n, y6 O8 l. U5 i- @. v. t
www3.tvboxnow.com1 N% {! w: |) Y2 a9 C
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
www3.tvboxnow.com( I/ `  B( v! v! |

6 O) b1 R1 K6 j$ m7 r7 N9 h0 ^上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
- N+ F  s5 s! I5 [熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* n# b! c0 B  u% ~0 }) ?
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲tvb now,tvbnow,bttvb( H+ ^* I9 c0 h" v: Q: V4 {
你就咁上網睇睇唔到架
, ?: Y( B5 T$ Z. o) Ktvb now,tvbnow,bttvb樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
& t( @6 `4 f( J4 F3 Q公仔箱論壇你就咁上網睇睇唔到架
! g! b+ g+ w1 S) v' Q: `4 j& O公仔箱論壇liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
- e8 B/ M( b: W4 ]- a9 x' `$ @公仔箱論壇www3.tvboxnow.com  E, S- h- i# @1 ^# h
原來係咁@@www3.tvboxnow.com& L! f' V7 C. y- m
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
公仔箱論壇; ]9 i7 z( g- W* g( `
公仔箱論壇; D$ K) [, L" R
原來係咁@@
9 x/ N- U  v4 t3 j# M& j公仔箱論壇咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?+ A6 L; Y; [: J# }) p, R4 c( k8 F
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
& L9 V2 |* O' j* v/ h  q' _
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
; e! r8 d6 w6 V! j0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 S$ H, M0 X6 a% h# Q% W
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦/ i4 G7 J/ |/ g% u/ s9 E1 B; d! d& m6 z
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
! J$ k' b) u0 Y4 _+ f) Ywww3.tvboxnow.comliljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ H0 E3 G: q/ t1 g- T

, ?9 e* e% n# X- d! r0 U2 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
% v) q/ K6 P! @/ B* zwww3.tvboxnow.comlps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
www3.tvboxnow.com8 O1 W# O! N9 g5 k$ {
: f* J  O8 j% ~6 N
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
% b" P6 M0 s: L) Btvb now,tvbnow,bttvb我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。