返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
. s! T  e# ~# B. J& K  A9 v公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M9 D- u! E, c9 }+ c5 }& a
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
9 g$ N, A8 M, p' [* N5 Y% ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。msn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。' e) v- ]' ?; ~. l! S
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wowww3.tvboxnow.com" Y8 g2 S6 [% C# _
playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
9 Z  e6 X7 j2 F3 g阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
8 r; v, Q2 ]* s4 a1 X* Ltvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com7 g; G; j9 x2 g3 b! Q, O5 ^& t) l5 C
人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨
4 g+ z' _  _, _3 X. Y8 M! _公仔箱論壇
: G' a, f9 J) y9 Q* g3 e公仔箱論壇Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!
) X7 P$ A- K5 d& a$ J3 `2 A! Ltvb now,tvbnow,bttvb阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨
! X( ^, V8 c  _www3.tvboxnow.com8 ^, V6 q! l$ O$ C2 p
Welcome  Welcome!
' Q1 V  J+ i) U0 m. t9 h. J3 ^www3.tvboxnow.comyumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
6 A9 s) ^; f& F7 I* {1 p4 jmsn:[email protected]
; w" \& x9 }& W2 P' p# \/ z3 P黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
$ C9 L8 V7 ~. w0 W' e+ wwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Q+ \  i/ L: M. f  X5 e
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
/ f* G7 b; Q8 [' qtvb now,tvbnow,bttvb
9 i9 C- p/ E2 z3 C$ [% q: {係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
7 m# O1 p1 D; H, mwww3.tvboxnow.com喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d