返回列表 回復 發帖
2 h' M7 m# t! Q! g& Y7 f
, \8 W6 r1 h; e/ \8 s0 Z大文細佬對陳勉良有印象嗎?
- ?2 j4 N' S' s$ I% v$ S公仔箱論壇我打中文字極其咁慢,回帖口語化啲啦,我唔喜歡長期咬文X字...嗱,即時示範,唔記得個字點寫喇。
咬文X字的X唔係粗口,咬文嚼字啊。
大文細佬對陳勉良有印象嗎?tvb now,tvbnow,bttvb) G; i" ~7 Z! S, B6 ?% E' E
我打中文字極其咁慢,回帖口語化啲啦,我唔喜歡長期咬文X字...嗱,即時示範,唔記得個字點寫喇。www3.tvboxnow.com$ ~# N: j8 k/ P8 p
leekwoklam 發表於 2013-3-5 11:51 AM
) O( p. H. y4 ^: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb) Z6 ^7 {) E" ?
食飽飽..., ~3 }* a' X; g1 g" X
hahahahaha  你唔講佢個名, 我都唔知佢叫陳勉良... 其實好多綠葉演員都唔知佢地個名.. .. 响套劇真係估唔到原來佢係大師級呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 O3 Y  Z$ `0 y& D1 I, k
嚴格黎講我覺得秋之章係分咗三種表達方式, 三種可能性.. 如果比我係秋生, 我會like嫁比修文呢個老公囉.. 仲要學識珍惜.. 咁好喎呢個老公.. 响邊樹揾呀.. 香港難揾啲喇.. 有既都娶晒老婆.. wakakakakaka
咁喺美國揾鬼佬囉。我有幾位中學女同學都係本來去美國讀書,讀讀吓結埋婚生埋仔呢。
咁喺美國揾鬼佬囉。我有幾位中學女同學都係本來去美國讀書,讀讀吓結埋婚生埋仔呢。" {# H4 z) M$ C
leekwoklam 發表於 2013-3-5 01:15 PM
www3.tvboxnow.com4 {4 ?) h2 \- ^* D1 r# M# C
www3.tvboxnow.com4 U; \3 Y" B) P; w! }
唔得..我要學秋生.. 係都嫁修文喇 ... wakakakaka
唔系阿妈,佢嫁修文?我没睇架。 T-T
1 I1 p! G4 N. A# H' n0 d4 o& f大文細佬我仲以为你系Aussie添!原来系美国人。 XD
唔系阿妈,佢嫁修文?我没睇架。 T-T TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B3 h9 {+ c. X
大文細佬我仲以为你系Aussie添!原来系美国人。 XD
) l$ `/ y& `( ]. M1 i7 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。电视狂 發表於 2013-3-5 05:18 PM
9 ^# A2 f3 P# ~0 Z9 e+ J: T0 ^www3.tvboxnow.com* ~; B  g9 i7 C; N/ y% l
因為koala呢!.. misleading囉.. hohohohoho
先前我以為秋之章在第十四集已經完結!但原來是我攪錯了,秋生還有第三個結局,亦是我最喜歡的結果!故事十分正面,她處處為他人設想、開朗及樂於助人的性格,為她最後也能得到真愛至大團圓結局!我個人覺得在合家歡時段播放的劇集,應該是多些注入正面及歡樂的元素,而盡量減少悲情的場面。

評分次數

• leekwoklam

冷眼旁觀天下事  笑談細看風雲變
先前我以為秋之章在第十四集已經完結!但原來是我攪錯了,秋生還有第三個結局,亦是我最喜歡的結果!故事十分正面,她處處為他人設想、開朗及樂於助人的性格,為她最後也能得到真愛至大團圓結局!我個人覺得在合家歡 ...
8 F0 B3 w, A+ a2 ]/ {serrurier 發表於 2013-3-6 01:28 AM
5 x4 A! I( P0 ?( E8 m
$ S9 H! {! c8 R( D. S. m公仔箱論壇第三段故事.. 秋生實在太愛家偉喇
serrurier , 大文細佬 ,所以我楝秋之章為最愛一章,你地投咗票未?
serrurier , 大文細佬 ,所以我楝秋之章為最愛一章,你地投咗票未?
公仔箱論壇  W7 x# e! Y' g9 ^2 x0 O/ q
tvb now,tvbnow,bttvb7 E+ [" D+ S) E1 x+ G6 c4 G
當然未投啦!我覺得睇多兩三集喇,應該就可以知道那一章會較為吸引!
冷眼旁觀天下事  笑談細看風雲變
serrurier , 大文細佬 ,所以我楝秋之章為最愛一章,你地投咗票未?www3.tvboxnow.com. U' |1 M: a0 M4 d8 _
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:33 AM
- g9 {, {7 }; F2 E9 Q3 |

) Q3 c5 o6 t  ?/ _8 y  W投咗喇!.. 如無意外應該冬之章win出.. 不過我都只係睇劇情.. 咁神秘我like呀.. 我like推理..
0 K, Z' E7 q$ z7 ^4 H  O4 k8 M' z3 l
仲有呢... 想講好耐... serrurier 個 signature 好正--> 冷眼旁觀天下事,笑談細看風雲變! 好有旁觀者清個feel喎!
1 }4 y/ M2 n2 r" T$ j$ ]( `公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. K, N, X  S: B$ T2 w9 r3 ~
因為koala呢!.. misleading囉.. hohohohoho
( b/ _; f4 S8 e4 ]9 r: u$ U大文細佬 發表於 2013-3-6 12:42 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! e; g4 V0 |. }# ^$ g
www3.tvboxnow.com5 ]0 @, s5 W# l- j' E4 V
系囉!我中以为我们两个都系澳洲人。 哈哈哈, 搞错晒。
) K/ d" G% [6 }/ V3 r0 _, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb3 d) T  u$ L4 I. Z
冬天之章好好睇,投马明同杏儿一票!
tvb now,tvbnow,bttvb: a, U1 o  w9 y6 |1 Y

5 F! m0 m6 K* R* D3 J- Zwww3.tvboxnow.com系囉!我中以为我们两个都系澳洲人。 哈哈哈, 搞错晒。
2 u( r5 }/ q, M9 I* r5 B* W6 }公仔箱論壇
9 Z# _7 T/ A$ P, L冬天之章好好睇,投马明同杏儿一票!
" w" D% A/ s9 x# Ftvb now,tvbnow,bttvb电视狂 發表於 2013-3-6 09:35 PM
' W% E- o9 b$ |, fwww3.tvboxnow.com- E6 b, e& V2 t5 c( Q
hahahaha  住响外國都係同一類人呀! 冬之章YEAH!
電視狂, 個投票帖你仲未投冬之章喎.. 仲唔投既?? 得我一票only呀.. 幾陰公呀