返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
最初我仲以為佢係梁小冰~
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
但係把聲有d惡頂
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.: Q% B, X+ N! d1 o
2 I7 r) l9 t: e; @& t4 Y

% Y9 E+ ^( u9 e8 E4 Gtvb now,tvbnow,bttvb因為

真係散發出很自然的美態

$ y) D5 l% G& v; {

/ T" \+ L7 @) e; z
4 `# N& y+ k7 b' r! ]# e: t- Q姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
# p# s/ c0 {7 [! R* c, f5 `( Bwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com* H6 V5 @( S$ }
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
4 k  |, g$ \/ t! t! Rleekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( u7 o6 n# H7 W0 p

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢
' w' [- J$ J% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 Z0 i$ v! J$ A2 e8 Zwww3.tvboxnow.com可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..

$ J; O5 ^2 \9 @: L5 X& u" kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘉琪與司徒法正師傅
' \- j0 G( n" c) m" t: x& E" bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 H9 ^% z  r5 @8 {0 x2 `9 o) z
飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常./ l2 y) u( y' B- ~3 a( J8 N, c

. p" {5 c- F# L5 I! a- T
3 G, k5 l' m1 y公仔箱論壇因為真係散發出很自然的美態
' m+ y- m3 M: @. `! U1 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 E& G0 f8 d+ h$ a7 ~
www3.tvboxnow.com/ j2 D$ m, P' d9 d. R
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
; f+ b% L4 g7 [* F) d! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
3 v+ y( `6 b3 Q  R# S: C公仔箱論壇
! \' a3 u5 j3 g5 J' Q0 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

4 s7 ~) @" k: Z4 d公仔箱論壇

我要珍藏住D相

- O) Q: @2 E7 m' a! K' W

/ g/ p% ?  b" S公仔箱論壇我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!& v2 X& p" ?8 y7 G" B
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
3 A% K; q' ~& L- O( {" Vtvb now,tvbnow,bttvb

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

( \& U% q# Z; y* ?我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀
( D- Q$ a  W) V$ F" [kerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
www3.tvboxnow.com8 V$ \9 \. u4 d

* y7 ?, `! A8 |( V4 e3 Wtvb now,tvbnow,bttvbhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
# c! y4 ^# @& Q, e+ P7 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 C" f5 ?: A' n, X6 dtvb now,tvbnow,bttvbhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...0 F* W9 X- W' Z
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
www3.tvboxnow.com7 m' ?/ p& s; U5 r; o! N
當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖,
" n! f4 {# O" V2 A& G. S7 g% _$ }! Ntvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇! `2 n* P( l( v3 m) S" ?: G4 L
我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》