返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, p7 E7 z5 T3 |: R# n
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀) x4 Z" ]/ W8 }$ D5 l
請問邊度有得睇?
' J2 ]% j$ Z% k6 \7 ?/ R3 H熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
; ]( A8 {) O* w- C+ c- A3 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
公仔箱論壇0 N; S1 l% t4 m
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
1 F2 E, F: ?6 M) M公仔箱論壇kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
  N0 Q' ?0 R$ n

. q( `1 r% w9 _2 G1 ~8 G; D# ywww3.tvboxnow.com上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
tvb now,tvbnow,bttvb2 K* b7 [# R7 K6 `: `, x

+ j' R4 F: ]+ e1 \. Q) O公仔箱論壇上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
) e& C( T3 M) X! l1 v" T+ d: Mtvb now,tvbnow,bttvb熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
# X! i. }) D; `, [7 Qtvb now,tvbnow,bttvb樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲9 r8 m/ z" {# K9 z
你就咁上網睇睇唔到架
! P/ G. _' j- v5 [* E" ]9 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
, e9 D+ G, u6 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你就咁上網睇睇唔到架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 q. Z3 Z1 d9 S5 q  h+ Z
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
0 k2 @4 [- o; [
% c6 M* `; q* x8 p/ |2 v# Q" k
原來係咁@@
9 ~0 O! ~' c( b, M, W( q% Awww3.tvboxnow.com咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
tvb now,tvbnow,bttvb; C& Y6 G: @  \# k- F3 s2 \; X

$ y+ m/ q7 l. ^/ s( gwww3.tvboxnow.com原來係咁@@
, n4 ~8 |$ _7 \% `& H2 Z  @咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ P8 C3 Y/ w, ^. `
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, K7 X" j! q% ]. x' U& W$ a9 C
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
9 ?; Y  W, ~! b1 I( U8 l, xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
+ V: x+ o# x8 p4 u+ O點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦www3.tvboxnow.com  @* Z3 T8 }3 z& I& @* e
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
7 s% Z3 U) d5 U; x, u- lliljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
  c$ M+ c% b3 m( q0 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% X! Z1 o4 Z5 _
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
8 s7 g, G7 I& f3 s9 U! J: I" n" ilps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
; B/ R. M7 a$ s7 y' `* wtvb now,tvbnow,bttvb0 A. q# M: I0 K8 h* i$ N
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...tvb now,tvbnow,bttvb% R  d& v3 N! B
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。