返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 P& l- O4 Z* R: Z
tvb now,tvbnow,bttvb4 \3 `) ?( v. q7 d
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
* F9 z0 [  R6 w# S公仔箱論壇見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peewww3.tvboxnow.com% @: m  J5 @8 a. B/ |9 f
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
" B  \# V& t, v3 o( m/ }公仔箱論壇p版主榮升,一定要送大禮
: t1 i" O5 d" R8 T
$ g0 c7 S* o5 V7 d/ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小便版,係咩版嚟架??haha4 g2 U9 E; c# U- B1 ?' v6 e
www3.tvboxnow.com. L/ L- u: ]3 t) ]1 s" c& W
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
+ q3 j) w( T1 Y7 @timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
+ D+ t5 E0 R! ctvb now,tvbnow,bttvb版主大人,叫kily得喇!!XD
: e% {3 w8 n+ Z8 g0 |www3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com- q  E% I2 R+ B" ]5 G" O" G
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ]8 c" R0 y# Y) ^
尤其約定!!!
" V* t8 o* ]& g1 ~8 B* s8 b! N5 ^tvb now,tvbnow,bttvblove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
4 I7 |1 a9 f  @. B4 m. c- D8 H公仔箱論壇很好聽tvb now,tvbnow,bttvb* X! L, a/ Q7 i7 p' u2 O' G
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
! ?1 a9 F" q7 C) `+ o* \* R+ R0 lwww3.tvboxnow.com但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ B9 s, x& C8 ?, {
tvb now,tvbnow,bttvb' ~$ }( D* M% Z8 A7 `  S0 w- U: ?/ T
好好聽啊!公仔箱論壇: C/ Q+ h& U  l3 P( m) e# q$ \/ {
尤其約定!!!
  E1 v) ~9 P' R3 v# F4 }tvb now,tvbnow,bttvblove it~~
) p/ T$ m4 F3 L( ?1 Q4 i% p( hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: q- |, s1 L  i& _2 p2 i2 }
tvb now,tvbnow,bttvb) J: b  k9 f& k' C
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
; i0 l& O  V: G2 e6 o2 \$ D$ ^很好聽www3.tvboxnow.com" R  u8 J$ @7 P# v6 n( h+ i
Support !
, h  u# `0 ^2 T7 w# g% G, L" i元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
) |; u; R+ {. ]: p- R. t% _我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,tvb now,tvbnow,bttvb" m4 X6 L' k4 r+ |
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
; W& |7 D/ C2 E* T8 h! T! Gpongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
$ q0 L5 }) n: t9 V$ S( N6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
: n. `- [2 e' w9 W- E( y. {乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
9 |+ Z: `2 S% S9 J公仔箱論壇
% z4 F/ M0 y; T7 x; N+ M- m7 Ewww3.tvboxnow.com

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. www3.tvboxnow.com/ s% [' s1 l% k/ ?# T$ x; @
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.   v1 M% J4 B2 i6 E! |5 [

, a3 ^+ S' |/ \  G, A8 P5 jwww3.tvboxnow.comuD3AKIufamsTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) I& X& y/ C. i" d* O( X
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
4 Q7 c8 x8 e' h8 H6 k
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ y% |8 \. Q# ^& ?6 S. L
我諗pull3版主唱會更有感情!!www3.tvboxnow.com& S" Q4 F3 K, G* h- L# M, g) s

! o# R# ^7 ?* K8 R$ P0 l謝謝收聽!!