返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
6 ~" o5 \* b: C  Ntvb now,tvbnow,bttvb我比你估啊``` ;)
. b; }4 I% x; T* |6 E睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[* M: F* S. ~) T- o
又唔見你同我TALKK*!! 0 n5 J1 p: q! h' @5 S& i( r- m
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
. @( c; l2 Q+ g. B* C# Lwww3.tvboxnow.com-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 K8 {' @# p+ _+ P; V! x) _
,,我唔多鐘意keep相係到.......
0 f* R* m7 j" E9 R7 \0 D公仔箱論壇唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
9 L) l, _: i( H/ _/ {www3.tvboxnow.como甘你覺得我本人呢..?
9 n0 c) h: A) G; twww3.tvboxnow.com-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
. k# P" q. w; M8 l- Nwww3.tvboxnow.com,,我唔多鐘意keep相係到.......
: R# [' m: Y( m1 Z公仔箱論壇唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
8 b# P, x0 k0 P3 L本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*8 g# l5 C7 P1 c3 f/ m
有大把人靚過我係到..! K6 P7 C3 a" B1 n
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
5 o- J9 n- v& C6 R公仔箱論壇下.. VIP* 又點做嫁..?*
7 U$ v; n" }; w; d( U' J% |/ l4 k公仔箱論壇有大把人靚過我係到..公仔箱論壇8 n, M- T# [8 V) Z7 m; M, ]) P
一定唔會贏既.. = =
: L- n7 ~' Y5 g( [# H& q+ y2 D公仔箱論壇哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
( R, C$ {# m( ~& i$ M! Y2 n  I% [tvb now,tvbnow,bttvb我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
3 f8 Y; [4 j5 e! g$ I; w! u7 Utvb now,tvbnow,bttvb點都有一票喇,你係咪係外國嫁www3.tvboxnow.com+ s7 f6 y6 K% |* f/ j! L0 V0 u

/ r+ X7 i: R; d+ L9 q' U' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 www3.tvboxnow.com5 w" d: M. ~4 k$ {; F# X) v: @
我太樣衰啦...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% c  g# e6 h/ H6 C) K0 D
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...tvb now,tvbnow,bttvb7 D6 @, h1 C5 S7 m4 a7 c
换照片了啊..!!!!www3.tvboxnow.com; m, `$ s5 S2 K8 C( A* X
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
8 F* f" p  h3 q, d! hwww3.tvboxnow.com有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[公仔箱論壇$ ?" @$ z( @+ U" ]
又唔見你同我TALKK*!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ]+ e5 }# H9 @& n/ H( u' _% a0 v
心 淡 了............ * ~~
tvb now,tvbnow,bttvb& a5 T1 ~: S, e; ~1 I+ J) N
+ d6 ?# e. {# Z7 V4 d
我邊有啊。。。* l/ I! l% L' N* r3 p
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
3 z! ~1 h% a% O. gwww3.tvboxnow.com區係長輩嘛~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) v; w3 t1 N7 N' o, P2 i( \& ]
我當然係要卑返少少面區, M7 e8 M3 d0 e! a, |
(唔好同區講啊)
3 o/ j2 p# a  w& U( H/ c5 Wwww3.tvboxnow.com好啦e+同你TALK啦
3 x- |! K! Q1 v0 b- T' rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。e~~ 你又換佐相啊?9 D, D  u, X; s& Y+ _6 P2 f
かゎぃぃ です~~ * ^6 A9 G: _* F$ P! G
幾時得閑出黎陪我行街姐
3 Q" U! L# K, X0 V我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦公仔箱論壇4 Y7 V. k6 I7 ?! G3 K( q
=_=我有你msn嫁
8 M' r. K4 m8 b: L1 V$ L* j, E我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁
1 c+ i% |. S4 u* N- B0 G
" {1 G; \; X4 Q$ i* f3 p  `) Awww3.tvboxnow.com我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
, X0 N* c; U, Z4 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- J8 Q! \% U& r4 ?7 ntvb now,tvbnow,bttvb估唔到係度見到你=0=
- _% `5 \: N! B" @. Y# |7 y( Y; s5 B3 w' d. P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
% V  q; |; m! p/ T. D# O! g. n3 Ntvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人???
( y& M0 ~% J; {: Q% \( Kwww3.tvboxnow.com我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
6 {0 o$ {% c! t 原來你比我仲狼- H* n  p' [( j: w$ Q" @: j4 ^
2,3年前已經識得人???   q4 x4 s6 A* d" o. `5 l8 ~/ z1 v6 W
我地得閑過去談下區
6 y; {+ a8 S' J" L, g( ?tvb now,tvbnow,bttvb- V3 T7 c6 x& [6 Y. {) h/ f
其實我同佢無乜傾計嫁-.-
: }& S; W9 m+ L: p" Ftvb now,tvbnow,bttvb我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G: E* O7 q9 z- @# m- l$ M
N年前的事
长发靓女:014:
. R, M: K* k3 q8 ]1 |tvb now,tvbnow,bttvb   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
: G- {, A0 k; H" |) n定係區到過紐約???