返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-30 05:19 AM 發表
Fantasy Football
我买咗呢位球员!!:019:
一個助攻,一個入波。。。
Man Of The Match。。:onion14:
恭喜arsenal赢球啊:onion14:
明天就看我们曼联的!!!
你有买flamini咩?为什么我没看见?
我就买了啊!!!
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-1-30 05:44 AM 發表

恭喜arsenal赢球啊:onion14:
明天就看我们曼联的!!!
你有买flamini咩?为什么我没看见?
我就买了啊!!!
上一期就有买,但之后就买咗,
冇念到Defensive Midfielder会入波。
你有买就恭喜嗮啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-30 05:51 AM 發表

上一期就有买,但之后就买咗,
冇念到Defensive Midfielder会入波。
你有买就恭喜嗮啦。。
多谢啊。。。:014:
都恭喜你啦,你的阿德又入波啦!!!
喵喵喵
阿仙奴 暂时 "升上榜首
听日就由曼联代替。
最重要得失波又+3
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-30 05:54 AM 發表
阿仙奴" 暂时 "升上榜首!
听日就由曼联代替。
最重要得失波又+3  
承你贵言啊:014::014::014:
曼联听日上返啦!!!
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-1-30 05:54 AM 發表

多谢啊。。。:014:
都恭喜你啦,你的阿德又入波啦!!!
呢次净话一粒。。。。
不过都好过冇啦。。。
哈哈,听日有做,:sleeps: :sleeps: :sleeps: 早斗啦。。。多谢嗮!
阿申纳会赢有3大因素。。。
1。裁判看来有偏帮阿申纳的嫌疑(我个人的意见)。。。喜鹊多次的进攻都被判off side。。。。
   但阿申纳的进球也有越位的嫌疑。。。。但。。。哈哈哈。。。阿申纳有幸运之神照顾。。。。
2。喜鹊豆腐般的防御。。。晕。。。一塌糊涂。。。。
3。喜鹊毫无目的的盲目传球。。。。。(虽然阿申纳的senderos也是酱。。。)

这是我个人的意见。。。。:onion31:
阿记张龙头凳没坐软,就被曼联抢回来啦。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-1-30 01:42 PM 發表
阿记张龙头凳没坐软,就被曼联抢回来啦。。。
哈哈!呢啲俾人拉落来"龙凳"嘅感受,
相信WLT兄係最了解,
而且仲经历过唔少经验!
咁係因为咁样,所以今年嘅英超先自值得我哋期待!
大家一齐努力啦。。
原帖由 jeff_9590 於 2008-1-30 12:20 PM 發表
阿申纳会赢有3大因素。。。
1。裁判看来有偏帮阿申纳的嫌疑(我个人的意见)。。。喜鹊多次的进攻都被判off side。。。。
   但阿申纳的进球也有越位的嫌疑。。。。但。。。哈哈哈。。。阿申纳有幸运之神照顾。。。。
2 ...
嗨jeff兄,
计我话,Senderos呢场波嘅"反越位"行动,
做得几好。就係因为Owen有至少10次越位,
所以Newcastle被避改战略,
侅后卫当中,我认为Clichy係表现最出色果位。
虽然Senderos成功制止Owen,
但同时间都犯咗一啲Mistake,
而最佳球员应该非Flamini莫索。