返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
! j- k$ W/ w4 |4 k
) U) e: s9 A+ H, D: l: J, x- k8 L# z" L* S% i) k4 o6 o  J: X
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...公仔箱論壇2 |; `; f/ g5 G( _, b
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
6 M$ l% E/ G: K0 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。o...
' ~9 ?, h2 M" ^8 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
) l5 {& x- A1 p- j公仔箱論壇全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... 公仔箱論壇, g, }& F, c5 O6 [: h) p
我的女神....
公仔箱論壇. V0 s8 s: j3 s* J2 |2 a0 o
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb. ]( \( Z; c- q4 `! I
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
tvb now,tvbnow,bttvb  {0 ~, T9 Z+ P  [% N7 d' U5 ]% ?: S

9 P0 A0 d5 f$ R# O, Q- stvb now,tvbnow,bttvb其實我有戴過CONTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ I3 Z, q' t* v9 w: g: W
不過我覺得唔多舒服..www3.tvboxnow.com9 W' _; A4 B$ R1 u
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 & B% P8 w" ~$ y1 A0 X/ e3 O: y
你都系e+靓d
) }) }( s' u2 w9 d" f+ P& A公仔箱論壇多謝  =]
" t4 s2 s8 @$ H/ d0 \& ttvb now,tvbnow,bttvb不過好似真係冇咩分別呀可 =_=公仔箱論壇0 [: k; s. L2 K$ w3 q+ W& O
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
' r- I" Y6 y, p, o0 H) Z公仔箱論壇
0 H. g3 h* t3 Btvb now,tvbnow,bttvbo...www3.tvboxnow.com6 Z1 @/ I0 p1 `/ v* w
我唔多捨得
( _3 J2 J: X8 {! K" l, B) I公仔箱論壇
& P& @# D. f- m5 N* ^5 N* g( X8 I 我都唔舍得剪吖.... www3.tvboxnow.com+ e0 `5 D- F# }( S/ T
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
. X" d% C! K  R, B. @" otvb now,tvbnow,bttvb' d9 Y; M* d  r5 q! i2 m

6 U1 ?9 r! K2 _1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M# }8 W, m; q. e
都唔知道要唔要去剪好....
$ W" {5 l1 \/ L" j" b, A- Owww3.tvboxnow.com:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ~: ^8 G) H" A
短左仲好睇喎
' }* s! x5 B% E) M) hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
/ I" q% t" h1 O" U7 p公仔箱論壇短发也有短发的美TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 }. U5 J, P0 y
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
3 B( e9 q/ Z! g# y0 s* t=3=都一樣咁靚* P2 M$ m4 J& E8 q3 C* `$ d
短左仲好睇喎
) J! ?; @  z" o) {8 a5 d1 A公仔箱論壇哈哈支持靚女啦
8 M) f% C* b& S4 g6 j" Fwww3.tvboxnow.com% I* _* H  L5 H! T8 g
多謝 =]www3.tvboxnow.com8 I# R* p$ g) ^9 I" c' ~) L6 K- a
我一陣要去迎奧運...-.-8 B+ b' T" O6 \
好驚影到我個殘樣..好似咁-->
9 |, P: W* E' ?9 y. uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 ( Y+ X+ m9 i  ~3 d$ P2 i; ~
妳是澳門人?
5 p) y( u# q5 L: s; p. qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎