返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
. q+ O& o, L: j& D; K) Z$ u% ywww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
7 ^( l: Z' O0 h公仔箱論壇胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' k; _1 o" l* m+ z$ _' j0 ]1 z9 s0 u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
. a/ @) B% f( Vwww3.tvboxnow.com
( N' g+ L. i* f7 p$ D' U真係?呢個會好啲嗎?
4 w& W) t' O5 Y) T! Q2 ]/ Itvb now,tvbnow,bttvb2974113
: {# b2 h$ e/ B8 v$ w' b$ h# ]4 R6 Lwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
& A* e4 F3 H" p0 j% O; t; o" V
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 b1 P: w, P! P  c% J' ^( o) _
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
9 R5 Q/ I2 g; G; j5 O% swww3.tvboxnow.com2974865
" X" w1 B2 ^' \  I/ E- q& Q! A1 u# tleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
8 T% ?: ^) M" h
" \, `$ m* |( C( z, X5 j" jwww3.tvboxnow.com總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 ( P0 A# h4 l- |" x* }+ J4 \
www3.tvboxnow.com, W4 A, q9 |9 T. J2 I4 f4 r
) @$ Y! V+ V* M3 b" }: v' Y5 \
. w* @+ ^- e. r/ ~9 h+ I總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??tvb now,tvbnow,bttvb1 a; ~" |: c/ z* s9 q3 s( H$ ?
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
" v* J0 r( H' T# x) K0 E) [& n
: M3 L6 Y# G+ B# l+ ltvb now,tvbnow,bttvb; U) H" {8 b3 m$ l
tvb now,tvbnow,bttvb) p; v9 B" X% ~5 `; E
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。) ]9 X# F- L! W/ c

0 ~3 H; q1 u& G' r& N: l1 S, L8 otvb now,tvbnow,bttvb
3 X. s! i8 m; L, L7 Q  g! A( e+ ~公仔箱論壇
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 公仔箱論壇- @7 I' \+ }: Z% P- V

: a+ }6 @& m- |% O0 R  Mwww3.tvboxnow.com好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。公仔箱論壇1 C2 Y7 H; [' x( l' f: [! z( _
www3.tvboxnow.com" L$ T7 Z) ]9 S" Y; d4 q1 \
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
0 u; F1 S7 E* o, @* h/ g) Qwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
( \# A+ J6 O+ P7 a5 t
www3.tvboxnow.com( c% u# ^4 n3 j
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?4 m, J4 b3 @' y" G
7 T5 N% j7 n; U1 V" Uwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com* b7 L6 G/ X  H. `; P
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?tvb now,tvbnow,bttvb, [- N9 M! ~8 \) w9 B3 ~( u
2975667公仔箱論壇: T/ _* L8 q! v' q+ s
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
; H! }, s1 b$ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 a5 M; \4 G) O$ Q" ?( e: F; }傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順..., i- I1 P4 I0 m. D) ^+ Z/ V' W9 q; \# |
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
' V6 ?0 m" A0 T中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
* T5 p: ~4 H- U& k$ g, P7 l
www3.tvboxnow.com( W% J" I8 i1 g/ u; a' j. S
2975628; I5 T  g# z' t; y9 Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 @1 q5 y9 s5 ?& C7 j
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。公仔箱論壇# J6 K& [) k* X9 V/ Q
2975671www3.tvboxnow.com7 M- D$ d5 y0 C1 ^/ g) [8 X
2975672( H" _) g; r: ]1 D; C% R. q

% q0 m( n4 ]2 s3 nleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
! Z. G. f6 m& I: T+ Z
4 |0 o2 i2 H* {, z1 W& K5 N  L6 Z6 I# _我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。tvb now,tvbnow,bttvb* x5 d& u0 N7 |2 p: J% _9 H
2975646www3.tvboxnow.com; X4 f; G3 x6 c& x$ ~; n. P
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
( A/ D& N" x0 U* M& x- W* L# L9 qtvb now,tvbnow,bttvb
# ^% Q  V9 ^% L$ o袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
www3.tvboxnow.com0 B2 ^, g% e: R) V+ f( i6 _
tvb now,tvbnow,bttvb8 O- C5 u5 _1 V. Y0 o) L% d
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?公仔箱論壇/ T6 }% D# {1 O2 S* }% M* w
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
+ Y' m: I  M5 E% ~, ]4 u' ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 o" Z& u: N. t公仔箱論壇
$ ~. L" v* z/ o# [www3.tvboxnow.com髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,% e; [( z0 {$ w
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

" y' U( Z; \7 R) _公仔箱論壇
9 ]& i! L4 F2 e8 [1 ]/ I  N: ]我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
8 k/ [; L/ W- ^. M6 T7 fwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% G7 ~* N7 H7 o% h6 K; d& _& b6 S: c
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
1 f/ _! |' ^2 w公仔箱論壇 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 s4 l* ]: ]1 `
tvb now,tvbnow,bttvb% _" B" U. T. d+ ^$ r7 c7 `) {1 X
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H, y7 u3 g2 ]4 I
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
" l- x1 g9 q+ Y% ~) t, U2 M% X公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 X  N) z4 m- m1 g
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。tvb now,tvbnow,bttvb8 V! A0 Q5 u  \( K1 p

. ?3 M( ^1 |0 l5 e$ K4 x( Dtvb now,tvbnow,bttvb
) L8 R. Q5 H: b% B公仔箱論壇
9 [1 ?4 Y& S- J, E0 {tvb now,tvbnow,bttvb袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
! [7 e: W7 r1 f( [' I# Z+ `tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
: F1 l8 t2 t  _$ B. B% C4 p+ s公仔箱論壇袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。: [$ j4 k2 B* P/ K3 G. o  S" n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ {2 c5 T7 O8 ^9 L: X! N
又有得睇李佳芯,開心。
! ?4 ]  D2 E( K" ~1 I0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; r+ f# L* @& i" mtvb now,tvbnow,bttvb
/ u: `# u1 n/ N: m7 e) gwww3.tvboxnow.com