返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半www3.tvboxnow.com9 Y6 i0 N/ i/ r4 p
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
+ b: I) c% P2 M. z3 s% X( j9 f+ O3 a 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...4 ~% C! q% c) D9 q
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
公仔箱論壇1 K% K2 R$ T3 W! r
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
, l+ y8 @! m* n! P公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
! K0 \5 T# U; _/ K公仔箱論壇蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......公仔箱論壇0 Y% S, j; x; n2 B2 A6 P) O* b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢www3.tvboxnow.com7 B4 ^! w7 c# f. u, ?: ]& W
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
# J- Q7 H  q! {" g* `www3.tvboxnow.com1 ~+ s: g' a6 @3 O* ]& z
自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
& S" j3 @" I- `) ^0 g8 s: Y公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
6 J0 p# H# j$ I. J; U$ o- x# e+ \哈哈,好吖好呀,我都贊成...
! _0 P' o/ a: L2 D! @
& _0 P8 \% r8 V# b+ P- T公仔箱論壇自食其果
0 ]/ e9 y* W5 |$ e& \% h6 Q公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
  m! h6 o, c8 h# ^- |www3.tvboxnow.com係呀,自食其果,好有教育意義架.....
. O5 u' Z. C, g- Y+ b/ f/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 X8 N1 v& N; x5 B2 }
www3.tvboxnow.com  U! D" w9 ^( ^9 d
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M6 F  a+ l$ z: T  _7 k
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
6 B6 e& w; U- P7 I1 ~4 Wwww3.tvboxnow.com養不教,父之過。慈母多敗兒
" Q  _' g0 X! L* F% G* G養不教,父之過。慈母多敗兒 tvb now,tvbnow,bttvb! [; }) O: h) d; o! m! M
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
# @  h8 Z! I& _$ @: [公仔箱論壇
+ ]1 V4 |& H7 @; ~$ F7 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....1 X9 O8 s& w$ t+ U- N0 C" y
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
www3.tvboxnow.com: w0 _+ y0 N6 w" S  ?: F

- x7 z! \8 O" V- j公仔箱論壇0 x0 w' a2 X. B: E* F
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?公仔箱論壇% m: F) N! p7 O, [- q2 s
可以
- D0 R- f7 o% m% ]; y% e9 Q1 d/ X) }tvb now,tvbnow,bttvb
3 ]; b' u# f- G1 k. V! ^- e公仔箱論壇(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
4 g4 m8 n( o- N5 q+ e+ R) @www3.tvboxnow.com唔會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' y( ~: ^. x; w9 Y6 Z
4 l. p+ `0 W" J/ }
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
; G1 q. @2 z0 J. s. d( E公仔箱論壇結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?公仔箱論壇9 E& ^& [2 Q# d" ]
可以! Y, ]8 h  v( [7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, u; p1 _2 R4 B7 i
tvb now,tvbnow,bttvb' H8 S. [% N* J
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
- V3 Y$ h4 U9 B' F, {3 H5 r8 b公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O/ {; U8 y2 Q# o, F/ p$ W
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
8 t; `: o8 W. ?0 w4 w' Y( x/ m  m(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _tvb now,tvbnow,bttvb+ _, @6 G8 t8 G. H( g
成為情侶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ]0 l  ?6 ~! u4 `. R! ^
9 P% c8 c/ I$ F* m4 n: H( A- p3 U
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
5 Q. t3 A) F( ^6 D9 R) r; Y: q& d
, ]" K+ U7 f0 ?9 i1 }: W& e9 i- Jwww3.tvboxnow.com
* a! m4 F7 U8 e% T2 q2 F5 D2960282TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( {$ V. J$ s' a% x  X$ l7 r$ O/ {  }
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...# ^1 S" \) [" T. [8 w/ P8 z
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
. l$ ~( L! E& }; x" TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% J2 s) C& |# \' A8 M0 }( e2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲www3.tvboxnow.com; f2 S* F; ]! ~1 J& U

5 A5 t2 [1 V$ S0 S) B( H想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?