返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。公仔箱論壇- H1 i5 N0 d& r

0 P- x  ?3 p  Y' C* Utvb now,tvbnow,bttvb2979852www3.tvboxnow.com* z6 M6 p/ I* ?# `( K# ?. X! W
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
- [* @4 d$ C9 |1 T8 H% I9 _0 D" n公仔箱論壇) N; l% G. ]+ _" S2 k: Y
唔似地球人...
: O' a8 u5 T% W1 s8 ^) t- }8 }
) d* |1 O/ S* f1 l/ a$ G  ?: zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔似地球人...tvb now,tvbnow,bttvb' |; I3 w  t/ K
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
+ z' M1 Z& s( C, `% d7 v2 k即係呢隻囉。
2 a7 T! R( \9 v9 k9 _' }4 ~: j公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" I2 F8 x- L# H+ P0 A2 R: m
& M% f+ S9 F, r3 p0 P; \) m. b3 z& w
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
0 q! F; b% @. X* \2 awww3.tvboxnow.com我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 z+ G0 P  w8 S6 H" R* JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係呢隻囉。( k* S3 s! l# Y- F* t- U& ?
- Q2 `& g* b: g$ B0 Z) m
2980500* z& Z4 D6 G" d1 U' H, d
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。. s# `  \6 h( ?: ]2 a7 D: Q) v
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。/ U$ Q9 \- |9 ]) y8 T
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
公仔箱論壇* o4 b' _2 |% c

) l) i: a% Z0 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 公仔箱論壇4 ~- H0 R; S3 P7 n

+ p( {: L/ z: F% b' H$ u公仔箱論壇
& J. V8 u! Q/ m+ m8 x8 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ^1 N2 o' ^  b) j6 C" S
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
9 U* d) V7 a" [  \8 ^% }1 I- A' z; l大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
4 e/ z2 ^8 U7 D% n( e! q0 l- p( c; _公仔箱論壇
" I% X5 C$ F! P  M/ t% jtvb now,tvbnow,bttvb係呢。tvb now,tvbnow,bttvb/ O- G: C( y2 Z! I' h# n- P
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

) Q& E1 N0 c9 [2 t! f
+ o; J' Q9 A- F公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 h( v7 j' E7 \* q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 I4 I4 ]8 A* e  z) B
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

% P2 T- A/ C- u6 `( V# d公仔箱論壇似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
www3.tvboxnow.com, K5 C, [4 s) \# i' E
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。公仔箱論壇; [7 a; k5 E9 b) i) c
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
www3.tvboxnow.com9 @( k& S( T/ ]. C4 ~" S

0 A& P+ T- g# @2 m, p幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
3 \- k) j. }" [: E2 U7 v2 Htvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
3 G0 y# m  U5 ntvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔
" b) p) d; s  C* Xtvb now,tvbnow,bttvb
- i3 N% h$ z8 F$ \tvb now,tvbnow,bttvb係呢。公仔箱論壇9 R: T/ s. \9 c  S. U$ j' ^' ]$ b
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; [, p0 N- U1 O) X9 H

+ w7 @8 O7 L5 P. f6 A) ]公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。
% r! x9 A+ X4 G4 Z. c& i" f2 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980976; c$ L9 r7 Z! N
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
, O# ^) P& b$ ]- \" n1 H

& n3 t  x' p1 m. X6 X* t公仔箱論壇你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
, H; \& e0 f, U- V6 z4 Q似新疆少數民族女仔# e% D- `% M: Z5 e6 c
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
公仔箱論壇; K! w' Z- r8 |  q
tvb now,tvbnow,bttvb9 z2 h( p9 K+ q7 K) \2 f
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
公仔箱論壇) T+ }' F  A4 J) e. }: E/ \
! N% [& m% L) H0 E7 l
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
1 B* ^. X' L2 A0 T7 k" qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
www3.tvboxnow.com' Q7 c# J! p; V
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
5 g" F% \: }7 C! z( b8 V7 u! z3 L係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 公仔箱論壇# b3 x: T  i+ e) T; q
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
4 s( Q5 L1 p  E% P# r
5 T" f1 K2 M% N( z% `  @
因為佢地兩個對眼神似人
tvb now,tvbnow,bttvb: i6 M0 ?- }  X& S
4 c- \& l  u2 G9 b8 V; s) r
因為佢地兩個對眼神似人
* q$ {/ U( P. W" k& W大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  K+ a* o' ^/ O/ H5 S3 `' n' w
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。www3.tvboxnow.com( H$ @) o! _4 ]2 q2 J/ [' |
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
: Z( E" i/ C+ w+ M$ mwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇# Q4 L) ^6 M1 ~& x8 @$ R
tvb now,tvbnow,bttvb3 T1 `7 f8 D8 b! k- }! }

, b4 s- R* v, ~0 [/ r8 j公仔箱論壇你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
1 K, K# {: M0 V; t% V! Uwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
2 p) l# c4 F3 a( m7 v* K) \: w" aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有啲真係「騎厘」到呢.....
. l+ [; W2 [) [$ g/ etvb now,tvbnow,bttvb& c6 \/ l7 v$ ?6 ~
今年個三位都唔知點形容。公仔箱論壇9 \# K, x, P- H. O% Q( ^
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「% D& \' n+ E* }; ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ E# z  v1 `. Q" k4 T$ L) |
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。公仔箱論壇" i. K3 _. M1 T2 P7 i
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...公仔箱論壇6 }" H! f; l/ ~9 z
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
公仔箱論壇6 W- k9 J! Q, D% x% N
係呀,由第11集開始追都冇損失。