返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦: N, o0 X+ m: b( b; x! C! t
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
1 k# |6 b" \. I: R9 U1 }$ o
www3.tvboxnow.com' u( C' z! \: g. M
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
* ~( w0 ]' O# s3 q" vlhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 i0 B1 X% z! u
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
6 Q; F8 e9 I, p' H, D1 |0 Atvb now,tvbnow,bttvb
" X8 e7 z3 l' l- Y. _' Dtvb now,tvbnow,bttvb我推「天與地」
5 b/ A5 W' f- n8 w' W% V/ {0 R2 d5 u3 vtvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
7 m$ I9 U: R9 X# h公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
) P, ~8 O+ D$ r* p: z$ Swww3.tvboxnow.com我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
  I# {3 O: I3 d3 m* _# V, o$ o
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?www3.tvboxnow.com# {- Q. a; C3 K3 R3 d6 y+ M! x
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
4 g+ f2 ~7 w+ n* f- U& }% C公仔箱論壇我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
& K. S/ f* k! ?" o- `8 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) ~: i1 [. `* f1 B5 `$ q公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) b, s3 b$ e, a" d
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
/ v3 Q, I+ U, a8 E6 ^公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
9 u4 x; y5 N& t+ ~6 `7 w6 R. C
  `0 h" ~, u8 p公仔箱論壇CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
/ W+ n4 g' R" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Q0 g% A* v$ g+ v. w2 ^1 J; z9 ]
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
4 g* L. v8 p' x; e公仔箱論壇我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨公仔箱論壇# P: s# P! g' V
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
, K. k5 ^! V6 F6 P3 ftvb now,tvbnow,bttvb
# M7 j& M: Q3 n( r2 o* }! B* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
4 ]8 j; z( S* w. Y. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ m2 [. x% t1 Y% {/ z: e

$ A- G7 v0 y3 u6 `8 Q  u: j. \CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...www3.tvboxnow.com2 Y$ q( H; p0 x. n, v) R
& |& ]( M3 u; [/ i, j
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
2 ]: K, s, T; s/ r5 [tvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
公仔箱論壇; z+ M  z, u' R9 v
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
) W- i& [; ^! i) {# u; I. w毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
! i2 l: I: X' ~( U1 k+ `' A
& n8 d6 P  X! v* [6 ]1 ~! ~  U
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
: s- |' z' D/ N+ U' R5 X# u$ V2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
8 c$ u6 |% `1 s) [5 u" T我都是网盘连接下载的
! T! p$ [" O7 v& z相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
www3.tvboxnow.com# J: i, D& J5 y1 x! J+ W
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
# Z: `) F4 R4 i" b) q) c$ s公仔箱論壇毕竟HK现在其实得一个免费台
4 j% [4 }* ^- {2 L$ n" f6 p* iwww3.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
9 l7 h4 {7 g- Vwww3.tvboxnow.com; x, R3 n3 z! @1 M
所以依家人地咪播「西遊記」囉
公仔箱論壇- Z  m* T! f5 a) ~

- ?0 m9 V: J1 K+ t+ E; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以依家人地咪播「西遊記」囉
: D* P  Z8 z+ {9 F2 Z3 g公仔箱論壇moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
www3.tvboxnow.com6 \; I* t) ~3 m
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
4 q* x" y' l$ i, q0 ~' y( }tvb now,tvbnow,bttvb基本上都保持水準嘅/ @1 L. Y, z# a, Q# p1 F: J
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口