返回列表 回復 發帖
8 q. z- P8 z* Z, p4 X8 L3 ~www3.tvboxnow.com細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
  K9 s* Y8 ~# k  ~真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........8 s( S7 b" X- v4 ?# j
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
" n  U' O3 L' W* Jwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
公仔箱論壇* C# x) a/ S7 G9 v/ }9 @2 C6 U' ^

7 k5 Y7 c# P* x/ M( O7 ^& Ttvb now,tvbnow,bttvb我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
) R. S1 `! r, g- g, E4 \9 \! B3 atvb now,tvbnow,bttvb& Q, j7 j( E+ l7 e+ I) s
我最多一路睇一路玩game' E' i9 Y' l# J4 i
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
1 i3 H2 F0 h6 O- ^  L, z0 n, f我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
7 X8 e- x2 ?' M  V
公仔箱論壇% E3 g( O9 y4 w% G7 d/ b9 P7 H
我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
+ H* |- x. O# n0 t6 F! owww3.tvboxnow.com  B. k  x, h" F  ]# {
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
$ v& O/ h8 j' |& L" n, {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
公仔箱論壇: n) G9 y0 {, R- l
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......! c6 u+ N/ d1 b3 S, J

# D7 f  z; Q/ R+ W; iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& z/ R$ _- H. O) m# w' A7 q
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
, u# ^* I( H. [, J/ Q% }tvb now,tvbnow,bttvb同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
) `5 S8 n! i3 Owww3.tvboxnow.com細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。tvb now,tvbnow,bttvb5 Y; i! I0 y$ [5 Y8 K, q
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........4 ?- h* f0 D! ~( t1 L, a
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
0 z. f5 ~" w% P2 Vleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
( I6 b# c# \* Z5 k$ _  E7 K
www3.tvboxnow.com. s4 A: O. [/ K) M& h$ Q/ W4 H6 R! q

- d5 p) s) c& R5 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
, G( n9 M4 \! F5 c) J! k2 w3 s7 o你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
7 N  h5 A) Z1 k& ptvb now,tvbnow,bttvb2701565
: H( {5 L! w7 ^' U  U  }. ]9 ]3 a% I/ t( [+ s4 `/ H) d; O& \
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
: Q& P% y! z) p2 L: w公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( E9 `4 A- K! k  @. G; I

" P" m) {7 n; P4 B& M7 a居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
公仔箱論壇1 N: S5 E( J) M& E& `2 \

- s; R  _% D; S4 q) Z6 S) atvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb* ]' ~: N/ N5 r+ ~9 }: P
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!公仔箱論壇; s( o% `# m- D% J! a
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
www3.tvboxnow.com! c! n3 J9 e, e6 A/ a# |
www3.tvboxnow.com, A0 V- K! E8 ], v
咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
www3.tvboxnow.com. ]5 W/ I, L2 j. |6 ?$ W4 {
. r; T9 I( K; g# ]& z
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
9 }, k; J7 {$ i! ]+ I* @1 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
1 E' L% a2 R9 Y" w, O0 g2 \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 M  h+ |9 _* W" \" v2 U$ D
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
1 e1 ^8 e) }  C! @! I' W公仔箱論壇
( F0 ^; S; J$ o5 K6 O6 z1 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!www3.tvboxnow.com( \- P' x* L0 v4 `# u
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
: @7 ~% h0 B6 M( h7 P* qwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
& Y! d' P, m1 `3 i  _tvb now,tvbnow,bttvb
( w, v! J3 O% `2 f7 d' u0 |) F1 Dwww3.tvboxnow.com粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
tvb now,tvbnow,bttvb# ~; b- s! G& O0 F2 C" a; }6 [
3 q0 f1 _5 O" g, N! M0 R, O0 N* z
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” tvb now,tvbnow,bttvb2 k9 ~! C! v/ Q. [3 ?
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
2 d) w! f( G, D' U3 Z1 A# J# E1 S2 P公仔箱論壇係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
& e8 m' l. m) i6 N" C0 Q公仔箱論壇
+ N$ o# I/ Z# r% ?5 n9 l“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
3 b* {: F+ z" m, a0 V公仔箱論壇randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
" Z- x/ D$ ^. o) Swww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com  b5 S) V/ J  h# K
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??