返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

, o7 B5 f: U, y6 S/ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( @4 Q& P& F; ~7 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com3 d! d: g; q* s- a; a3 d- {
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色公仔箱論壇! T( ~% I: p. X) ?0 Z
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
, Y( L/ T/ ^- K. B. c% `www3.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
7 j$ r9 V0 Q3 p) Q晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
8 f" m" Z- P3 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
$ Z+ _/ j: p' r* Vtvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?公仔箱論壇/ |$ G+ s7 g3 w) _- g* [
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
( q7 \) L' l8 a& c, ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
www3.tvboxnow.com. f" x" w" |3 \) n/ }6 D# U+ {( ^
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
; s* L( i) M3 q! A鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* m$ d( G: R# _2 k
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
7 N5 v2 I, s8 ]/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機1 V1 U& {5 q+ O( f5 m. _; w3 G+ h
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
- _0 k. y! n3 o6 v% bwww3.tvboxnow.com下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
) R& L, r. A& \+ r. d/ v, B/ G% K8 d
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?tvb now,tvbnow,bttvb8 [2 l( _5 l3 i8 z
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
7 Q/ E9 {6 d$ |! Z" W) S  p1 e唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
tvb now,tvbnow,bttvb; K( l. ]& X- y3 c9 z; N
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁3 d: t; T0 O( e' ]' `( t5 F7 L7 i
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
+ c( _9 b( b7 A& c$ @! fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
, d3 _% h1 J* s" G8 q- {公仔箱論壇唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多% y$ c" U# E% g5 P. f) C
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i$ I) r. |% v' G% z
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
www3.tvboxnow.com( I3 E, p% K# W2 o4 h9 X% t/ }) ^
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?6 s! z) f% C8 P& ^7 i
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
( k6 B4 m. M5 P1 |; P公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀
6 d" _' I( f5 `* Z+ Q  Z但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
3 N$ a; `* T+ C! a+ S) G2 kwww3.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
0 I  S8 P0 W5 }3 d# P鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
7 y  X: Y9 Y' v5 F* u3 w: N% T( N
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
8 p# y& }( @7 g, U我個陣冇特別格價個d呀
) a( X* Y% n; W! ]# P0 w( o* Y- E( X' ~( D但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉+ n' o9 j5 y; n0 _$ C7 O. a! a
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
! q- J% G1 z) p( G& y3 I公仔箱論壇咁都唔錯啵, 多謝師兄報料