返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
+ T6 K6 T# d6 c% t" Twww3.tvboxnow.com
+ M. }. C" O! B4 @; \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb: f" \4 l1 }; v) X) c9 r1 d9 M
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...1 a1 x' k) a& [, V- A
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
. c: s" e$ t! M  E- b9 [* C  {9 H
o...
: j$ a1 p2 Z3 ~  j; o" k/ R: h我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
- K4 M0 \9 B* w# s+ Ctvb now,tvbnow,bttvb全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... * f6 p9 ^$ G7 @: j1 [" A
我的女神....
* `& f1 B0 l* ~, p/ z: u- }/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
. g6 E! J3 O, F6 e9 Q  D% qwww3.tvboxnow.com:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
4 B! g1 P6 b. g' w# K

& T' J) D0 J6 Z0 u" u' R6 O" k公仔箱論壇其實我有戴過CONtvb now,tvbnow,bttvb8 s! @: L' s6 a/ x2 {% N
不過我覺得唔多舒服..& I, q9 `8 N6 t; A- g* I) F5 w
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
* p- G+ g- q* J/ k+ G/ [& v; `tvb now,tvbnow,bttvb 你都系e+靓d
tvb now,tvbnow,bttvb; D$ N+ C$ Q$ F4 G) [
多謝  =]公仔箱論壇) |9 [9 i$ B. ?( N2 u& X$ Y* F5 L5 g
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 S" S# Y: i$ o+ _% h  ]
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb7 p0 P/ d. b4 l

: _& z0 b+ B* Q: M/ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。o...
# ~9 Q; z; Q9 e* h' v2 k0 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔多捨得
tvb now,tvbnow,bttvb$ \; J0 T$ S6 ~  k4 W- K

8 [% f# {3 r6 @4 S5 U 我都唔舍得剪吖....
' k/ H' S' B+ I! O4 y, |9 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 公仔箱論壇' {! {( i( T. @% i

: N1 x7 r3 m) i2 f% C* Z% r% LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' J5 ?7 R% N7 b1 d1 F6 d! A
我都唔舍得剪吖....
. Q4 R3 v3 l4 c+ p. h都唔知道要唔要去剪好....
3 f/ f2 G- h/ G& T:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. e  ]/ w% T9 n1 j6 _! D
短左仲好睇喎
/ X- C  i2 a; ?& g- Y4 o, y" |8 O哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美公仔箱論壇% O2 `9 m: t  @& g8 f( ^1 T
短发也有短发的美
( P# c2 f1 i' K0 ^  T公仔箱論壇最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
! i5 H7 ?; ^3 S9 X2 l=3=都一樣咁靚tvb now,tvbnow,bttvb: c4 W% P" N" x( G! K% J5 ]
短左仲好睇喎
0 @6 c$ l4 I7 h0 n: y/ E哈哈支持靚女啦
) M( J, G  H4 K公仔箱論壇
7 f- g# r5 Z, Y4 g多謝 =]www3.tvboxnow.com4 N' ^$ C( m  K, e, l! c! B
我一陣要去迎奧運...-.-
- Q2 s7 c: r4 v/ v" ywww3.tvboxnow.com好驚影到我個殘樣..好似咁--> / D( G* u% T/ D
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 www3.tvboxnow.com6 Y3 m! w7 }8 u7 d2 a* G
妳是澳門人?
公仔箱論壇! W1 ?3 q9 k; W$ w" R3 r* J
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎