返回列表 回復 發帖

2012年的第一個夜晚,我很感動...

我終於睇到一個真正令我感動的香港電視劇!好有意思!個結局終於吾洗再BBQ喇!4 o9 F$ a- {. ^1 p9 x" m
www3.tvboxnow.com& |2 i, @7 U' V0 ]% x
多謝你!戚其義!多謝你!周旭明!
! c( T& n; @9 d7 L: c  k2 O
% c( n. a! g* h8 B& J0 f9 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝你地!YAN!家明!黑仔!鼓佬!ROINNE!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
, M' I5 g: j" k0 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
' _$ |. p1 O0 {% M% ]* A

: L# J2 L4 X; m% Q# B9 w- O; ^www3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb* g1 x4 q! h/ W3 U) L* \1 P# U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Q6 ^9 c- |) c9 M
入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
* H. `' B9 v& m

5 z5 s+ P% n# `0 x! {% ^: ~8 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& u( E8 z  @+ Htvb now,tvbnow,bttvb
+ m0 S# G% H) U3 i. G" N, q/ }' X3 d+ S" k公仔箱論壇入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& T1 R; w. {$ A+ V0 |
shawnsosos 發表於 2012-1-1 11:28 PM
公仔箱論壇# y' K6 Q$ f6 i2 ?6 P3 R
tvb now,tvbnow,bttvb- A& F% s% T  s/ g! T) S0 v
大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
本帖最後由 shawnsosos 於 2012-1-1 11:38 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb6 T" x- r  c0 T+ h
公仔箱論壇. _9 @1 C1 H; R* j1 m
1 r' y& y5 G0 f5 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' g, o  \+ r: P公仔箱論壇大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
) |/ v4 H) [- I* Mtvb now,tvbnow,bttvblimited-too 發表於 2012-1-1 11:32 PM
' |( ^+ b0 ]; ^2 F# gwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. B5 L, w- Z, d# e5 G& Z1 n

% W" L$ v- |: E7 W1 O# W8 j. Vtvb now,tvbnow,bttvb大陸10億人口唔係人人都有得睇tvb架 只局限於某d地方咋
大結局真係好好睇 , 睇到我都cry 左幾次
好好睇!陳芷菁做得好好!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....www3.tvboxnow.com4 P. o8 v* U- e
limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) s; |4 }, ]6 ^8 @5 I7 m) I

4 p2 i; j& a6 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家網絡乜都有,大陸追開嘅人一定可以喺網絡搵到嚟睇。
入唔入到大陸關我哋乜嘢事?入到大陸套劇好睇啲咩?如果套套好睇嘅劇都入唔到大陸,就最好套套都入唔到吧!
9# littleboyboyboy
0 c4 A2 q7 Y! _; [( ?tvb now,tvbnow,bttvb
; ^5 b# ?; P) O4 x" h2 w& |! m9 ltvb now,tvbnow,bttvb極度支持!!!
我都是,造套劇集值得收藏一看再看.
9# littleboyboyboy
& N2 U# s7 z, v3 J4 _tvb now,tvbnow,bttvb0 r* U: E8 E+ C$ [4 p0 b; K; ^
agree! if it is good, not need to care the rating or market.
這套劇是殭屍II後,我所喜愛的。
只系觉得依部剧真系令人想到好多野,其实唔需要理会有几多人可以看到。只需要看的人有自己的一套想法,就已经达到左创作人的目的啦!
Good Job TVB