返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
1 C1 J4 L# r# \公仔箱論壇& N& B( R3 ~' K$ ~
1 e6 [# m7 R& X/ v7 ]; C

6 h4 m/ l/ d0 C, _  ftvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com6 y7 K% F1 T3 w9 |9 X3 v
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。www3.tvboxnow.com0 M* k  e7 I% p4 P2 ?/ }6 `; v3 q
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
8 Q  c' U. e. E$ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ~. q( I/ x( f) b4 Y7 |5 ^
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
$ r: U# b  e6 S7 d* [2 r) h' A  t5 Ek23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
1 c; u: I5 S. \; O& }tvb now,tvbnow,bttvb
* n; A" n" T. |5 O/ z7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架www3.tvboxnow.com$ i$ u# R1 n) d' d0 W
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
) C1 W7 D8 h6 W3 W  I& Y# lwww3.tvboxnow.com
! i0 e* @3 }1 F/ O& q- }- ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

8 t, w( f3 G/ j$ A: [; N( dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ q; p8 r' Y6 R4 w/ o* D
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。tvb now,tvbnow,bttvb( E) C5 m3 H( C; `, o3 M) S
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

) F) _+ v% L9 w% Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 N& y, F$ u7 t6 s6 h" V
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
3 l5 I/ G! y4 E( f9 Z: ~! v邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
/ K$ y+ L7 g6 }www3.tvboxnow.com
# t* E- K! Y' x( Xwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇$ f: G1 I' Y& C, C$ ^
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享www3.tvboxnow.com' T7 Z$ ~* Z+ k2 Y, c3 O
magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
( N! b9 v- p5 k! a: N' r

; ^) C- m& d& t5 G9 ctvb now,tvbnow,bttvb
6 J& |& d4 @( w8 q/ Otvb now,tvbnow,bttvb
; f( S3 P) I% U1 W) awww3.tvboxnow.com咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
6 K: q$ @+ V, `3 q' U# etvb now,tvbnow,bttvbonline82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
% f. ?# y) i& p
www3.tvboxnow.com" I, g! B: r1 B; W4 K" j
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

公仔箱論壇! s% X( [# i0 L0 ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 j* ^/ {  q3 L1 l0 y# s% e
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
- {+ f  L3 u, F' itvb now,tvbnow,bttvb邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
; ]4 L% |0 e8 [+ H1 o7 _" qwww3.tvboxnow.com
! ]/ e  m' a' P: Y6 @( B' z
; m; h+ X# e* y  O# S1 p9 ]3 y5 h' ~! |* r
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb