返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ?/ d1 `# U" Z9 ^" m

4 v) w# f2 z8 {5 r' Y7 T) z
: ]9 @; f6 U9 A! |9 z4 U9 Xtvb now,tvbnow,bttvb" B; V* k+ W. |8 |6 v" U$ C
% X. f" E4 _2 C0 D6 s! w
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
( h' A$ G. c. B& S- Ohenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  R+ v3 v; B; e- R' M1 o

2 u3 c' Z0 J* Q) {6 Q! x# vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
3 ^' X* M5 y  H# O: X: x% Z. J' V) {tvb now,tvbnow,bttvbk23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
0 f* P7 @+ C' r" P" S0 B+ O  ^( Z公仔箱論壇
; S3 R/ {8 m: G8 V# uwww3.tvboxnow.com個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架公仔箱論壇$ X5 T' R! c; K
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
' `* [. ^# _+ z7 k8 C7 h! R, QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, f  C/ U1 Z1 {* m
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

6 e* {( d" ~# H2 z! O$ _$ t6 ~. t公仔箱論壇
' H& X( ]( L+ T個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。www3.tvboxnow.com9 o" l# g0 W) e7 ~
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

, V! O. o3 x, P6 I6 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% k- f3 j+ C5 Q9 P; P- o7 U- @" N
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。tvb now,tvbnow,bttvb5 [0 g; q9 v. S/ i/ E
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
  `3 d. h. c. l( \, ^* J: ^! {tvb now,tvbnow,bttvb, k1 E4 p% M  S3 v- d3 ~( S9 T

8 E# N4 [% R' N0 r5 _www3.tvboxnow.com你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享: `2 n; |4 i* y. _: U1 d0 ?8 |
magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
公仔箱論壇% {0 S% A' D4 r. B

; u, u4 ?8 Q9 C* Rwww3.tvboxnow.com1 f, a; K% a# ?# Y* u

6 S" _6 a6 {9 T3 Z' {8 l2 a咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
! R# y! B( i7 m2 c公仔箱論壇online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: n+ M/ b# V5 L! p$ R

3 n  ]4 u' ^" |4 W原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

7 ^4 }7 X* X* M1 Q, ~+ z

, y' v5 `! W, Y; R& X) F# t4 r公仔箱論壇原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
( b1 D* Y$ w" f" L+ \8 X# BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
- l7 h* l: t3 v1 N0 Stvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb" Z# K* T7 ^* V: |8 T

3 N0 `0 f# f' R, `公仔箱論壇  z/ ^1 u# }( z* [
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb