返回列表 回復 發帖
马来吹水区第88,无泰山啊??:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-19 02:38 PM 發表
马来吹水区第88,无泰山啊??:019:
对不起,是我看错,是第87,sorry。。。。:019:
大家好吗?
泰山出黎捣乱啊!!。。。。。。。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我个千名都不得,阿爺說我不明:019: ,公主你可以教教我吗?我是电脑新手,可不可以长小少少呢?非常多㴬你!
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-19 03:31 PM 發表
我个千名都不得,阿爺說我不明:019: ,公主你可以教教我吗?我是电脑新手,可不可以长小少少呢?非常多㴬你!
其实首先你要既签名需要系gif既!!然后去www.imageshack.us or www.photobucket.com upload左个签名先!!

然后 copy & paste 个direct link !!

我响芙蓉返黎啦。。。。。。。。。。。。。:onion05:
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 12:04 AM 發表
welcome back...
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 12:04 AM 發表
靓姐《大姐大》 你昨天去左边,是不是去左劈油 ,砍了几多件。。。。
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-19 03:42 PM 發表

其实首先你要既签名需要系gif既!!然后去www.imageshack.us or www.photobucket.com upload左个签名先!!

然后 copy & paste 个direct link !!系呢度
吾明:019: ,我去事左,担是不得,我是不是好笨啊 !因为我英文一d都不点。。。。
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-19 03:22 PM 發表
泰山出黎捣乱啊!!。。。。。。。。。。。。
是箩叫他快d番去森林喇。。。。。
大家好吗?
我训醒返黎啦。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 01:44 PM 發表
我训醒返黎啦。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
是去劈油返黎 ,嘻嘻!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-20 01:50 PM 發表

是去劈油返黎 ,嘻嘻!138809
我返芙蓉系去带我家婆去中央医院睇医生。:onion31:
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 01:54 PM 發表

我返芙蓉系去带我家婆去中央医院睇医生。:onion31:
喔,咁。:onion14: 家婆無 c 喇吗?好次成日都听到你话带家婆睇医生架。。。:019:
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-20 02:02 PM 發表

喔,咁。:onion14: 家婆無 c 喇吗?好次成日都听到你话带家婆睇医生架。。。:019:
我捻拒都好大剂:019: