返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  
( M2 J4 o8 {( G4 n1 N) T你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:51
! j9 c0 r9 K% S公仔箱論壇你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎!
& _! e) I5 k. G; y公仔箱論壇尐爺;猪的回复 5月3日 04:52
1 G$ T5 P0 ?; [* }0 j; \. {& @9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。听5到啊....乜歌黎嘎~~
& o" c4 ^7 s% {1 btvb now,tvbnow,bttvb
( b9 c1 Q  D$ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 04:548 w- k/ a3 Q2 l% ]; `/ Y
你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you 8 k% u# T5 v% u7 S
尐爺;猪的回复 5月3日 04:55
* L; Q& u$ r8 ?9 d+ e5系细5细声问题啊...简直无声音...
( m7 R  p; |# Y1 D公仔箱論壇主人的回复 5月3日 04:57
+ Z+ [# z, O9 |8 C! |( a公仔箱論壇有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎 + {; g0 o' J' k& k9 E- O/ _
尐爺;猪的回复 5月3日 04:57
+ t; d3 V6 i) A& p% I; W7 p公仔箱論壇得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯
! v0 u' m+ g* ^主人的回复 5月3日 04:59www3.tvboxnow.com7 V1 Y- p5 H; u/ O
5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐....
6 y5 e4 r7 r6 U. E" i% z0 b+ C! ^tvb now,tvbnow,bttvb尐爺;猪的回复 5月3日 05:01tvb now,tvbnow,bttvb/ s5 M8 d) b- F! ]- [
哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe www3.tvboxnow.com# V& U/ C8 H+ h  s! n: c, t2 N8 e
主人的回复 5月3日 05:02
8 `% ?( I. c! k6 L5 T/ d. xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有啊! 你叫咩名啊..
4 H4 V: ]2 B! p% p/ T% gtvb now,tvbnow,bttvb尐爺;猪的回复 5月3日 05:02TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 x! ?' ]5 |, n
黄舒帆就系我啦...
7 B! t, t' P+ r( awww3.tvboxnow.com主人的回复 5月3日 05:04
1 i4 ?1 H9 ^( k- X+ e" J+ g公仔箱論壇哦...5怪得啦!!!HOHO
# d" Z8 T8 s' N& M7 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尐爺;猪的回复 5月3日 05:06TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" C9 R8 C7 `/ ^
你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -#
! B6 m. p& M* C+ {tvb now,tvbnow,bttvb主人的回复 5月3日 05:073 N9 q7 C( K8 S0 ?# C$ F
甘你頭先就5好講我知MA HAHA " B" G: N2 I3 e- l6 N
尐爺;猪的回复 5月3日 05:17www3.tvboxnow.com. X" x# P+ t4 K9 q$ H7 D. x. ^$ C
我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶..
& I1 T) [3 V! |主人的回复 5月3日 05:36
; e9 a( `; F+ R0 T6 S% u7 Ctvb now,tvbnow,bttvb係咩?!! 公仔箱論壇4 R) d3 Q4 ~- e) {# X5 o+ [
尐爺;猪的回复 5月3日 05:38TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- a! P% e7 q' g# |: S, W- `
- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦..
- L3 n9 [; l, f9 f( ?- g% ^5 F! S主人的回复 5月3日 05:40
4 p$ j  C9 `0 L0 @www3.tvboxnow.com明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇
( \' M" A5 T$ D' @3 Z, n* L/ d尐爺;猪的回复 5月3日 05:42
2 }; L! z& ^. T& Y( h+ e0 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w4 o% z6 ~! F6 ^
主人的回复 5月3日 05:44
# B& I0 X, O9 R  K5 G6 atvb now,tvbnow,bttvb係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊 www3.tvboxnow.com% }% j4 ^: T1 m
尐爺;猪的回复 5月3日 05:45
  r2 V; t6 k: j7 x+ @2 N公仔箱論壇恩恩。甘又系。拜拜啦。。。
2 g" u0 z) u5 f/ R+ m9 P3 D8 o* E) Y主人的回复 5月3日 05:50公仔箱論壇0 o# X+ j2 c0 U7 o& @" G' l
88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see