返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。1 C& d" c, J  U& Z7 }
公仔箱論壇( y8 M( t7 @* D% v% {' _" ~4 r
4 l6 Q' x& q7 B3 |公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
% J/ K  X0 u& v+ e6 a$ z! Z& n6 B" A公仔箱論壇
5 d- t0 ?) i4 D& @+ m唔似地球人...
# t1 Q1 ^% a8 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇. s( x# b8 E/ j7 |, W
唔似地球人...  b* z: O3 R- o& v+ y* u
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) {. ]1 ^2 K: e2 p
即係呢隻囉。1 j2 h- B/ J+ E; x6 D# I
, I4 q# b; D# W# ^0 \% g) \  W

7 `! t& [0 w- i. Rwww3.tvboxnow.com唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。www3.tvboxnow.com5 q% v4 G' \# g
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇; M3 q6 T: P+ ^2 @3 H) |& T
即係呢隻囉。
# z* ~0 `- F: {0 g! v* JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ]' P9 G1 |& @$ H$ h$ Y6 j# K
# c& a4 t: l3 C0 N唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 K2 n7 B! m4 K* L* f' W/ [! ~
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M* _" |8 _& `7 `7 {$ L
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
7 E) C; G+ Z6 Z4 x) I2 `tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! J# G+ A" I8 o4 X+ I1 {) j
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
% o" f0 f% U- ^. s& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" u, N5 G7 `' `- F
0 r% F. N+ m& [. z  Q# b5 |. O* Pwww3.tvboxnow.com
& _- `, N7 f( J$ j" C) Pwww3.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
) s$ C) ^* \3 Y( p$ l大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
# z3 t6 Y" t7 N5 `; O( Wtvb now,tvbnow,bttvb8 g$ f: P8 U1 Z: X) F
係呢。( }) D4 a5 {. J) [! ^& ^$ H
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
! D' t' Z: `5 i: p+ E4 `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: J3 d% j4 N1 }, l4 |5 N
細佬同大家按圖索驥吖。www3.tvboxnow.com" G. I, B/ P& k% ^/ V
6 \; T3 v* m( n: |3 Q, e
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
# x  g6 T, c6 G. z
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

- @$ ]  s# c" j! bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。www3.tvboxnow.com+ T( m/ b$ c4 B" W+ _
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
tvb now,tvbnow,bttvb* W1 a) y8 S0 R! {* i

$ h/ E3 U# _3 }) Y1 k0 z* [, ]- Q% vtvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
+ P5 _* T, \7 ?5 [: c: Z( p1 \tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
8 J8 [% n6 Z* q* O7 ]8 Y! G公仔箱論壇似新疆少數民族女仔
www3.tvboxnow.com# y: A8 `. D" s1 p! M* |/ w

r9 t. [9 D9 O2 I% A1 N  M! Wtvb now,tvbnow,bttvb係呢。
$ j7 x+ k' T; z. C! m啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。0 K! G1 J2 U3 T2 p' x& H2 G, y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- S* Q' J: Z6 T# g0 R. l
細佬同大家按圖索驥吖。
5 ]4 D4 B6 P) Btvb now,tvbnow,bttvb2980976
7 E- t( L4 E4 J2 U$ M' rwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
; l& H% v; \6 R' E

( ~' `2 q. F3 @; `& ewww3.tvboxnow.com你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
. j( n4 X5 H4 M! p: e
似新疆少數民族女仔www3.tvboxnow.com9 u! V8 e  r. K' ]0 B4 {
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
. B# _" T5 ^4 _! D! L& i公仔箱論壇* b; c& S3 Q) C7 z, P4 ~
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
0 I& v* |& x8 z: gwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb4 k5 E* ~& Y1 R$ T( c
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; o9 E) d3 S1 G3 Y2 x3 U- b
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
6 ^# u3 E$ C$ m, g/ d0 H8 [係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
www3.tvboxnow.com, E! Q, w: d( O4 Q5 e0 S/ R
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
% l% R5 A  f0 D9 Dwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L: S7 E9 m$ p3 l

e* Q! k( E& J% q公仔箱論壇因為佢地兩個對眼神似人
* H; D. X% M& H$ y' k( ~
3 ^) R/ P' i% ~; c因為佢地兩個對眼神似人
% Q4 `) r( `* j* Q+ n大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
www3.tvboxnow.com2 x! I8 e  j6 t: y& B
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
0 d; |( T. M/ G) |www3.tvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
+ z, R# T" [& n3 ]; X  c( b# C  o4 j, f1 p/ [: t7 y" |6 W
* x/ s+ S& H# A4 ktvb now,tvbnow,bttvb1 s( G9 p9 S3 n8 b6 m) x
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
# {1 I, ?8 d- V# K: x" c9 Dtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
2 N( }$ h+ `$ J0 j* V+ u- {www3.tvboxnow.com有啲真係「騎厘」到呢.....
! S- @; `! ?, o% U$ d  _9 q6 E" m公仔箱論壇% I% y* [0 t; V! T! d1 h# e7 Z
今年個三位都唔知點形容。
. k5 c; J- \+ ^; X6 \; w2 q( p/ Y公仔箱論壇寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「www3.tvboxnow.com1 D) `5 ?0 r# E7 q& {
www3.tvboxnow.com) D- \4 P. m2 ]3 i
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb$ ~5 |8 X, M: o1 N5 K
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...www3.tvboxnow.com% A' R  T& ]7 v3 W# J# R& r
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
% ^& a6 x& q' [! Y7 [+ B0 m係呀,由第11集開始追都冇損失。