返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 02:05 PM 發表
过咗农历7月先。。。
噢噢噢。。等你架啦。。记得带几个女性朋友来喎。。。这个是重点啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 02:21 PM 發表

依架仲返緊工.. 如果唔係, 琴晚實來 kap 靓姐的寶貝..
哇。。。。礼拜天都要上班,真的是幸苦你了,跟我“捞”吧

不过还好你没有出席,因为靓姐的宝贝没有出现,因为不舒服,所以大家都没有眼福
不过还好有靓姐顶住档先!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 02:21 PM 發表

哈。。哈。。识阿爷的人都知道架啦。。。
  搏炒啊? 講到咁大聲...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 02:21 PM 發表

哈。。哈。。识阿爷的人都知道架啦。。。
原来这位是“咸色爷爷”啊哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:23 PM 發表

不过还好你没有出席,因为靓姐的宝贝没有出现,因为不舒服,所以大家都没有眼福
不过还好有靓姐顶住档先!! ...
哈。。哈。。是啊。。。真是几顶架。。。是顶唔住个只咯。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:23 PM 發表

不过还好有靓姐顶住档先!! ...
尼個 offday 在 weekday..

好彩我冇來.. 差d 車油虧埋...
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:25 PM 發表

原来这位是“咸色爷爷”啊哈哈
哈。。哈。。我咁讲会唔会禁止我发言架????
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 02:26 PM 發表

... 小心俾佢d 馬仔聽到...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 02:27 PM 發表

哈。。哈。。我咁讲会唔会禁止我发言架????
  唔會... 每日扣1千功勳.. 扣完先禁...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 02:26 PM 發表

真的是很难顶啊。。。。。顶他不顺啊
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 02:25 PM 發表

搏炒啊? 講到咁大聲...
哈。哈。。现在得三个人知道。。迟D就唔知了。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 02:26 PM 發表

尼個 offday 在 weekday..

好彩我冇來.. 差d 車油虧埋...
以后这些让我来观察先,然后向你报告
那你就不会亏车油啦
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 02:29 PM 發表

... 小心俾佢d 馬仔聽到...
哈。。哈。。我就唔惊啦。。惊我就唔讲啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 02:32 PM 發表

哈。哈。。现在得三个人知道。。迟D就唔知了。。
像你昨晚讲的,在网上她是不够你斗的。。。面对面就会输的很惨
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:32 PM 發表

以后这些让我来观察先,然后向你报告
那你就不会亏车油啦
  咁都得? 有冇驗神報告?