返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-11-19 10:06 PM 發表

超胃是你男人。。你依架出来鬼混揾女人。。
他不是我的男人。。。 他不要我很久了。。。。
你唔给这间天上人间有红牌阿仔啊???
原帖由 mun2 於 2008-11-19 10:00 PM 發表

超胃都是里个天上人间的红牌阿姑?
系吖,红到今时今日都没得闲同我地倾架...
原帖由 mun2 於 2008-11-19 10:22 PM 發表

他不是我的男人。。。 他不要我很久了。。。。
你唔给这间天上人间有红牌阿仔啊???
会同老细倾下咔啦,有无心水人选?
哦。。在度讲紧我啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-19 10:28 PM 發表
哦。。在度讲紧我啊。。。
红牌阿姑/仔,serve完客啦?
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-19 10:30 PM 發表

红牌阿姑/仔,serve完客啦?
哦。。聚会个日。。我只是服务你一个。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-19 10:26 PM 發表

会同老细倾下咔啦,有无心水人选?
我叫左个老细给我知有边几个红牌阿姑, 叫左几啊百年都没给我知。。
原帖由 mun2 於 2008-11-19 10:36 PM 發表

我叫左个老细给我知有边几个红牌阿姑, 叫左几啊百年都没给我知。。
我米红牌LO~岩睇无??
入谷温人
原帖由 mun2 於 2008-11-19 10:36 PM 發表

哦。。朦胧美。。。挂住你哦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-19 10:34 PM 發表

oh no....我打吾赢mun2咔...

而且老细话职员吾可以搞埋一起咔

话乜野吾准办公室(night club)恋情甘话...
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-19 10:34 PM 發表

你黎喇..... ......到你镇守边关喇~~
入谷温人

不要紧!出来吧!我们给你更大的娱乐性!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

刚刚服务左个客好去冲凉先啦。。 白白净净再出来啦!!
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-19 10:39 PM 發表

oh no....我打吾赢mun2咔...

而且老细话职员吾可以搞埋一起咔

话乜野吾准办公室(night club)恋情甘话...
唔系唔得~!!净系可以同老细Z~!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-11-19 10:38 PM 發表

我米红牌LO~岩睇无??
哈哈哈,老细“下海”有睇头吖!!