返回列表 回復 發帖
我同意
ForeverEver 發表於 2009-6-14 11:51 PM
永遠知道左仲甘開心既~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
大家都那么早睡,怎么做坏男人啊?
nicnic1161 發表於 2009-6-14 11:51 PM
早訓5代表做5到壞男人的~~~
因为有你在,我才进来的啊。。那我闪咯
ForeverEver 發表於 2009-6-14 11:52 PM
果然夠恩愛~~
不是你,还有谁更适合。。。
ngls 發表於 2009-6-14 11:52 PM
已經沒有了~~
有咩好怕嗻
nicnic1161 發表於 2009-6-14 11:53 PM
未免太過自信吧~~
还说是流氓,12点不到就睡觉。。。
ngls 發表於 2009-6-14 11:54 PM
可能要去陪富婆~~
放心,我会保护你的
nicnic1161 發表於 2009-6-14 11:54 PM
你自己不也是壞男人嗎,怎麼保護~~
我中文程度差所以淨係識D比較難聽既形容詞
h2o 發表於 2009-6-14 11:56 PM
通常你呢D都系中文比較好的~~
那你要我保护吗?
nicnic1161 發表於 2009-6-14 11:57 PM
佢用不著的,因為佢愛壞男人~~
我喜欢坏男人哦~~
xinxian 發表於 2009-6-14 11:58 PM
心弦,你果然系我志同道合的朋友~~
你咁肯定冇人會搶走jessie?
h2o 發表於 2009-6-14 11:58 PM
佢系老大,某人敢搶,不過你例外~~
咁你几时要post相啊?
nicnic1161 發表於 2009-6-14 11:58 PM
佢肯定講N年后~~
唔知點解﹖真係男人不壞,女人不愛。由其係學生既時間。
邪x 發表於 2009-6-14 11:59 PM
看來你挺有心得和經驗喔~~
坏男人不是已经在你身边了咩?
nicnic1161 發表於 2009-6-14 11:59 PM
你指誰啊~~
不需要。。我习惯独来独往。。。
ngls 發表於 2009-6-14 11:59 PM
獨行俠~~